Üye
Şöyle ben bunları zaten yeni yeni öğrendim burada kimse durduk yere anlatmıyor fakat çalışan olarak evet haksızlığa uğradım ve gerçekten öfkeliyim ve şikayet etmek istiyorum açıkçası yani burada sadece devleti dolandırmış oluyor insanlara zarar verme gibi bir durum yok ki ben buna yandaşlık yapayım ki ben işe başladıktan kaç ay sonra bunları öğrenebilmişim.Maliye isminizi gizli tutar mı tutmaz mı orasını bilemiyorum. Ancak haksızlığa uğramadan önce neden böyle düşünmediğinizi de merak etmedim değil açıkçası. İşin ucu size dokununca mı şikayet etmek istediniz?
Çalışan olarak zaten hakkınızı arayın, ona bir şey demedim. Konuda anlattığınıza bakınca siz de başta onlara yardım ediyor fakat sonradan ara bozulunca şikayet etme çabasına girmişsiniz gibi gözüküyor. O yüzden sormak istedim.Şöyle ben bunları zaten yeni yeni öğrendim burada kimse durduk yere anlatmıyor fakat çalışan olarak evet haksızlığa uğradım ve gerçekten öfkeliyim ve şikayet etmek istiyorum açıkçası yani burada sadece devleti dolandırmış oluyor insanlara zarar verme gibi bir durum yok ki ben buna yandaşlık yapayım ki ben işe başladıktan kaç ay sonra bunları öğrenebilmişim.
Çalışan olarak zaten hakkınızı arayın, ona bir şey demedim. Konuda anlattığınıza bakınca siz de başta onlara yardım ediyor fakat sonradan ara bozulunca şikayet etme çabasına girmişsiniz gibi gözüküyor. O yüzden sormak istedim.
170 arayarak şikayet edebilirsin ismin gizli kalacaktır.
Şikayetçi şeklinde muhtemelen isim veriliyordur. Ek olarak bu kadar hilenin döndüğü yerde bence çalışmayın derim. İlerleyen zamanlarda iş yeri bir problem yaşarsa sizin de problem yaşamanız olası. Şikayet edip bence işten ayrılın derim.Evet biraz dağınık anlatmışım kusura bakmayın aslında yardımcı olduğum bir şey yok normal çalışanım asgari ücretli personel fakat yapılan bir haksızlık olduğu için sonradan edindiğim bilgilerle hakkımı alamayacağımı düşündüğüm için bu şekilde zarar verebilirim gibime geldi.
Teşekkürler.
Tabi işinden olup, şirket sırlarını açığa çıkarma adı altında tazminat davasına maruz kalmaz ise. Malum, burası TürkiyeAlo 189 arayarak vergi usulsüzlüğünü bildirebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibiyse güzel bir ödül kazanabilirsiniz > "Gerekli şartları taşıyan ve somut bilgi ve belgelerle desteklenen ihbar dilekçeleri incelemeye sevk edilmekte ve düzenlenen rapor sonucunda, ihbarcının katkısı dikkate alınarak tahakkuk eden vergi ve vergi ziyaı cezası tutarı üzerinden %10 oranında ihbar ikramiyesi hesaplanmaktadır"
Şirket sırrı demekle neyi kastettiğini anlamadım, devleti dolandırmak gibi bir kötü amaçlı eylem şirket sırrını açığa çıkarma olarak nitelendirilemez, açıklamanız yersiz olmuş. Kullanıcının beyanına göre ortada vergi kaçakçılığı iddiası var, ihbarı delillerle tasdik edilirse bahsettiğim ödülü alır. Vergi kaçakçılığı bir suçtur ve hiçbir suç cezasız kalmaz. İşten çıkartılma mevzusuna gelirsek "İş kanununa göre bir işveren işçisini işten çıkardığında bunu geçerli bir nedene dayandırmak zorundadır. Eğer geçerli bir sebep yoksa tazminat ve diğer sosyal haklarını ödemek zorundadır." Kısaca siz hakkınızın ve fiili eylemlerinizin bilincinde olduğunuz da hem bilinçli bir vatandaş hem de örnek bir vatandaş olursunuz. Umarım öyle günler gelir ki; insanlarımız sadece kendi canları yandığında hak-hukuk-adalet aramaz, kamuyu zarara uğratacak herhangi bir olayda kendi canı yanmış gibi davranır ve yapılması gerekeni kamunun iyiliği için bunu örnek bir vatandaş olma bilinciyle yapar.Tabi işinden olup, şirket sırlarını açığa çıkarma adı altında tazminat davasına maruz kalmaz ise. Malum, burası Türkiye
Bu bir şirket sırrı değil. Fakat dediğin gibi "burası Türkiye".Tabi işinden olup, şirket sırlarını açığa çıkarma adı altında tazminat davasına maruz kalmaz ise. Malum, burası Türkiye
Ortalık başıboş suriyeli ucuz işçi kaynıyor. Deneyin görün. Daha önce benim düştüğüm hata, sizde düşmeyin diye dedim. Burası Türkiye arkadaşım, örnek vatandaş değil köstek vatandaş konumuna düşüyorsun ve bunca saçmalığın döndüğü sistemde örnek vatandaş olamıyorsun, oldurmuyorlar. Açıklama yersiz değil yaşanmış tecrübe.Şirket sırrı demekle neyi kastettiğini anlamadım, devleti dolandırmak gibi bir kötü amaçlı eylem şirket sırrını açığa çıkarma olarak nitelendirilemez, açıklamanız yersiz olmuş. Kullanıcının beyanına göre ortada vergi kaçakçılığı iddiası var, ihbarı delillerle tasdik edilirse bahsettiğim ödülü alır. Vergi kaçakçılığı bir suçtur ve hiçbir suç cezasız kalmaz. İşten çıkartılma mevzusuna gelirsek "İş kanununa göre bir işveren işçisini işten çıkardığında bunu geçerli bir nedene dayandırmak zorundadır. Eğer geçerli bir sebep yoksa tazminat ve diğer sosyal haklarını ödemek zorundadır." Kısaca siz hakkınızın ve fiili eylemlerinizin bilincinde olduğunuz da hem bilinçli bir vatandaş hem de örnek bir vatandaş olursunuz. Umarım öyle günler gelir ki; insanlarımız sadece kendi canları yandığında hak-hukuk-adalet aramaz, kamuyu zarara uğratacak herhangi bir olayda kendi canı yanmış gibi davranır ve yapılması gerekeni kamunun iyiliği için bunu örnek bir vatandaş olma bilinciyle yapar.
Şirket sırrı çerçevesi altında o kadar saçma sapan şeyden, haklı olduğu halde tazminat ödemek zorunda kalan insanlar var ki. Malesef hocamBu bir şirket sırrı değil. Fakat dediğin gibi "burası Türkiye".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?