Bence yanlış kendi alanında uzman olanlar o tarz sohbetleri daha çok sever örnek vermek gerekecek olursa borsa ile uğraşan borsa ile uğraşanlar ile konuşmak ister sağlıkçılar yine sağlık alanlarında olan kişilerle konuşmak ister bence iş yerindeki arakdaşlar daha samimi ve daha sıkıdırİş yerinde oluşan samimiyet, bana çok sahici geliyor ama neden hep iş yerinden arkadaş olunmaz denir?
Adına üzüldüm ama ben de o yönden seni haklı buluyorum içimde ufak bi şey vardı tam anlatamıyorum ama emin oldum hani şimdi neler yapmam neler yapmamam gerektiğine.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Al kardeşim kendim den örnek herkese ders olsun ben bir markanın en yüksek makamına ulaşmış insandım genç yaşım da beni ilişkilerim olmadığı halde iş yerinde ki dedikodular ve gıybetler bitirdi. Aşkla iş aynı anda aynı yerde olmaz kıskanclığa çözüm bulamazsın...
İşinden gücünden olursun kardeşim boşver gerek yok böyle şeylere işine gücüne bak sen. Haaa cok seviyosundur orası ayrı ama kıskanclık duygun varsa uzak dur hiç bulaşmaAdına üzüldüm ama ben de o yönden seni haklı buluyorum içimde ufak bi şey vardı tam anlatamıyorum ama emin oldum hani şimdi neler yapmam neler yapmamam gerektiğine.
iş yerindeki arkadaş ile ne yapmayı planlıyosun normal arkadaş var sevgili var bide fakbody var hangisi?İş yerinde oluşan samimiyet, bana çok sahici geliyor ama neden hep iş yerinden arkadaş olunmaz denir?
tecrübe konuştu üzüldüm adına kralBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Al kardeşim kendim den örnek herkese ders olsun ben bir markanın en yüksek makamına ulaşmış insandım genç yaşım da beni ilişkilerim olmadığı halde iş yerinde ki dedikodular ve gıybetler bitirdi. Aşkla iş aynı anda aynı yerde olmaz kıskanclığa çözüm bulamazsın...
evet kasıt çok önemli ama insanları iş yeri veya başka bir yerden diye ayırt etmemelisin sonuçta insan insandır.edinebilirsin tabiki burda arkadaş edinmeden kastın ne olduğuna bağlı birazda