ISA.exe virüs mü?Form1 virüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben bilgisayarı her açtığımda form1 adında bir dosya sadece 1,5 saniyeliğine masaüstünde görünüp kapanıyordu.İnternette araştırdım trojan olduğunu ve bilgisayarda çoğaldığı yazıyordu ve doğru önceden 1 veya 2 tane açılırdı şimdi ise 7-8 tane açılıyor ve bu sefer 2 saniye gözüküp gidiyorlar ve alt+tab yaptığımda birsürü form1 gözüküyor çeşit çeşit virüs programlarını denedim ama nafile virüs programları çözüm getirmedi bende araştırdım ve Intel Security Assist(ISA) diye bir programa rastladım benim bilgisayarımdada vardı görev yöneticisinden ISA.exe'leri sonlandırdığımda form1ler alt+tabda gözükmemeye başladı ama internette araştırdığıma göre önemli bir şeymiş o yüzden silmeye korkuyorum bilgisayara bir şey filan olur diye sizce silmeli miyim?

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
eğer yayıldıysa zaten birçok yere kendini kpyaladı fortmat başka kurtarmaz yada lisaslı bir antivirüs programı bu işi halleder

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Spyware Terminator 2012 full versiyonunu internetten bul ve indir. Bilgisayarını tarat ve şansını dene. Eğer problem çözülmezse tüm diske format atmak en temiz çözüm olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eğer yayıldıysa zaten birçok yere kendini kpyaladı fortmat başka kurtarmaz yada lisaslı bir antivirüs programı bu işi halleder
Anlamadığım Intel'in resmi programında böyle bir şey olması format atamam PC'de önemli şeyler var eğer yayılsaydı ISA.exeleri kapattığımda hepsi gitmezdi veya bilgisayar başlangıcında çok fazla çıkardı.

Spyware Terminator 2012 full versiyonunu internetten bul ve indir. Bilgisayarını tarat ve şansını dene. Eğer problem çözülmezse tüm diske format atmak en temiz çözüm olacaktır.
Format atmak istemiyorum çünkü bilgisayarda önemli dosyalar gibi şeyler var ve yedeklemeyede üşeniyorum xD Intel Security Assist(ISA)'dan dolayı olduğunu farkettim onu silersem sorun çözülür mü çünk çeşitli virüs programları kullandım kullandım virüs programlarının isimleri : Zemana Anti-Malware Malwarebytes - GrindSoft Anti-Malware - ESET NOD32 - Kaspersky ve hepsini crackli kullandım.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam tavsiye veriyorlar yapmaya üşeniyorum diyorsun. Ne tür cevaplar bekliyordun acaba

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
en güzeli tüm oyunları dosyaları vb şeyleri flasha atmak sonra pcye format at

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam tavsiye veriyorlar yapmaya üşeniyorum diyorsun. Ne tür cevaplar bekliyordun acaba
Üşeniyorum çünkü oyunlar dosyalar resimler filan var ondan benim sorum sizce Intel Security Assist'i silmeli miyim?

Hepsini flash taşıyamaz ki xD

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Üşeniyorum çünkü oyunlar dosyalar resimler filan var ondan benim sorum sizce Intel Security Assist'i silmeli miyim?
hocam çaresizsin bence format at Intel Security Assist silmek yaramaz

Hepsini flash taşıyamaz ki xD
bir şekilde yapacak. 64 gb alması gerekir

Intel security assist silme çünkü
intel güvenlik yardımıdır silersen daha kötü olabilir
dediğim gibi en iyisi dosyaları flasha atıp pc ye format atmak.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Format çok temiz olur başka türlü kurtulman çok zor ve temiz olmaz en iyisi yeni ve beyaz bir sayfa aç . Önce sosyal medya hesaplarını bir defter al ve oraya tek tek yaz gmailler , facebook , outlook , vs vs . Sonra önemli resim , çizimler , kodlamalar vs vs onlarıda düşük boyutluysa internete yükle . Format at ve format sonrası pc ye indir , önce malwarebytes ile tara sonrada burada önerilen diğer programlarla olabildiğince tarama yap çünki ciddi bir virüs . Birde üşenme demişsin cidden üşeniyormusun ? burada çözüm istedin ve söylüyoruz bir zahmet üşenme burada konu olan sensin ;) hadi kolay gelsin . :brainfree::uwot: :doge: :200iq:

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeşim gridinsoft veya walware çok kurtaramaz bence bendede var güvendim indiriyodum .iso ile başlayan bir uygulama açtım kafayı yedi pc virüs programları gram anlamıyo en temiz çözüm format ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...