Anlamadığım Intel'in resmi programında böyle bir şey olması format atamam PC'de önemli şeyler var eğer yayılsaydı ISA.exeleri kapattığımda hepsi gitmezdi veya bilgisayar başlangıcında çok fazla çıkardı.eğer yayıldıysa zaten birçok yere kendini kpyaladı fortmat başka kurtarmaz yada lisaslı bir antivirüs programı bu işi halleder
Format atmak istemiyorum çünkü bilgisayarda önemli dosyalar gibi şeyler var ve yedeklemeyede üşeniyorum xD Intel Security Assist(ISA)'dan dolayı olduğunu farkettim onu silersem sorun çözülür mü çünk çeşitli virüs programları kullandım kullandım virüs programlarının isimleri : Zemana Anti-Malware Malwarebytes - GrindSoft Anti-Malware - ESET NOD32 - Kaspersky ve hepsini crackli kullandım.Spyware Terminator 2012 full versiyonunu internetten bul ve indir. Bilgisayarını tarat ve şansını dene. Eğer problem çözülmezse tüm diske format atmak en temiz çözüm olacaktır.
Üşeniyorum çünkü oyunlar dosyalar resimler filan var ondan benim sorum sizce Intel Security Assist'i silmeli miyim?Hocam tavsiye veriyorlar yapmaya üşeniyorum diyorsun. Ne tür cevaplar bekliyordun acaba
en güzeli tüm oyunları dosyaları vb şeyleri flasha atmak sonra pcye format at
Hepsini flash taşıyamaz ki xDen güzeli tüm oyunları dosyaları vb şeyleri flasha atmak sonra pcye format at
hocam çaresizsin bence format at Intel Security Assist silmek yaramazÜşeniyorum çünkü oyunlar dosyalar resimler filan var ondan benim sorum sizce Intel Security Assist'i silmeli miyim?
bir şekilde yapacak. 64 gb alması gerekirHepsini flash taşıyamaz ki xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?