IŞİD'den Türkiye'ye Savaş İlanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
IŞİD Yayınladığı video ile Türkiye'ye açık bir şekilde savaş açtı.Videoda kapşonlu ve çantalı kişi İstanbulu dolaşıp plan yapıyordu arkadaşlar ben dahil İstanbul'da oturan herkes şu sıralar Metrobüs,Tren,Otobüs gibi toplu taşıma araçlarına binmeyin.Video direk erişime yasaklandı fakat şahsi olarak izledim kafası kesilen onlarca masum insanla doluydu.Videoadaki tehdit görüntülerinin birleştirilmiş hali: Son olarak bu görüntülerde yok ama kafirin yurdunda dökülecek göz yaşı diyordu Allah belanızı versin!

Not: Alıntı'dır video yu bende izledim çok iğrenç ti video yasaklanmasa koyardım ama izleyemezdiniz :(

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim türk askerini kestikleri video fln hepsi hikayeydi adamların biri türkçe bile konuşamıyordu ve türk askerinin son sözü vatan sağolsun olurdu kendi ülkesine isyan etmezdi. Yani kestikler türk askeri fln değil hikaye

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ShadowKinqS' Alıntı:
Kardeşim türk askerini kestikleri video fln hepsi hikayeydi adamların biri türkçe bile konuşamıyordu ve türk askerinin son sözü vatan sağolsun olurdu kendi ülkesine isyan etmezdi. Yani kestikler türk askeri fln değil hikaye

orda zaten türk askeri yazmıyor kafası kesilen onlarca masum insanla doluydu.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
bi ara öyle bi video paylaşmışlardı izlemidinmi ? türk askerinin kafasını kesiyorlar sözde türk askerida cumhurbaşkanımıza isyan ediyordu çok saçma

sen bu haberimi dıyorsun http://www.ahaber.com.tr/galeri/dunya/isidden-katliam-18-1425667210/29

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
İmzamdada bahsettiğim gibi kardeş
İster dirisi İster ölüsü , Türkün bayrağına baş kaldıracak İT SÜRÜSÜ !

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Tarihe Bak Bi Türk'e Baş Kaldıranın Sonu Ne Olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...