Mesleğini biliyor musunuz adamın? İnternet üzerinden olmaz ama mesleki bir erişimi olabilir.Arkadaşlar az önce bir adam Telegram'dan sana isim soyisimden adresinden tcsine kadar bulayım mı demişti. İlk başta inanmadım o yüzden isim soy isim verdim fakat adam fotosuna kadar adresine kadar verdi bu nasıl mümkün oluyor?
Pc üzerinden yaptıgını söyledi meslek ile alkakasını oldugunu düşünmüyorumMesleğini biliyor musunuz adamın? İnternet üzerinden olmaz ama mesleki bir erişimi olabilir.
Devlet dairesinde çalışıyor olabilir ya da geçenlerde yine mhrs'den milletin bilgileri çaldılar o bilgilerden elinde olabilirArkadaşlar az önce bir adam telegramdan sana isim soyisimden adresinden tcsine kadar bulayım mı demişti . İlk başta inanmadım o yüzden isim soyisim verdim fakat adam fotosuna kadar adresine kadar verdi bu nasıl mümkün oluyor?
Pc üzerinden yaptığını sana gösterdi mi?Pc üzerinden yaptıgını söyledi meslek ile alkakasını oldugunu düşünmüyorum
E-Devlet verilerinin çalındığı iddiası var. Onunla ilgisi olabilir.Arkadaşlar az önce bir adam telegramdan sana isim soyisimden adresinden tcsine kadar bulayım mı demişti . İlk başta inanmadım o yüzden isim soyisim verdim fakat adam fotosuna kadar adresine kadar verdi bu nasıl mümkün oluyor?
Aga bu baya büyük bir sorun aslında bir çoğu kişinin bilgileri ellerinde olmalarıağa bizim arkadaslar uğraşıyordu yasak normalde sigorta sitesinin loglarını hacklemişler 2019 2020 sanırsam tüm herkesin kapı dairesinden tut teline kadar varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?