iyide kardesim vakumlu sogutucu taktim ve tam cikis yerinden havayi vakumluyor boyle ozellikli bir pc en dusuk ayarda kasmamasi lazim diye dusunuyorum cok sacma geliyor banaısındığı için olabilir
malesefki laptopların en kötü tarafı bu. İstersen 3k ya laptop al istersen 30k ya laptop al. kasa boyutu küçük olduğundan ötürü bu tür ısınmalar ve fps düşüşleri olacaktır. Güzel bir laptop soğutucusu kullanmanı veya şu aralarda çok görüyorum laptop sıvı soğutmalarına bakabilirsin eğer bütçen var ise.arkadaslar laptop bostayken bu sicaklikta duruyo ama lol veya cs oynarken 80 e felan cikiyor ve sogutucu taktim vakumlu ona ragmen macunlarini yeni degistirdim kendim ama bu ozellikte laptop nasil kasar cs ve lolde en dusuk ayardalar guncellemeler tam bi fikri olan varmi acaba Ekli dosyayı görüntüle 47260Ekli dosyayı görüntüle 47261
ve driver cpu belirli bir şey göstermiyordudostum saçma gelicek ama 2 sene önce ben bir laptop kullanıyordum ve soğutucu tozlarını her şeyini almıştım yazın sürekli ısınıyordu havanın sıcaklığından olabiliyor güneş falan çarpıyorsa olabiliyor yazın.
https://giphy.com/3KYIdpPtzZ2h7d16zi
hem bilgisayarından hemde havalar ısındı ondandır tahminimcearkadaslar laptop bostayken bu sicaklikta duruyo ama lol veya cs oynarken 80 e felan cikiyor ve sogutucu taktim vakumlu ona ragmen macunlarini yeni degistirdim kendim ama bu ozellikte laptop nasil kasar cs ve lolde en dusuk ayardalar guncellemeler tam bi fikri olan varmi acaba Ekli dosyayı görüntüle 47260Ekli dosyayı görüntüle 47261
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?