Seçkin Üye
fanları temızle ıslemcı macununa felan bak cok ısı saglıklı dıgıl
LOL gibi bir oyun ve cs gibi bir oyun 3 ghz üstümü istiyorDostum 7.nesil bir işlemci olmasına rağmen islemciden kaybettiriyor seni işlemcin
Max turboda 2.9 ghz görüyor oyunlarda pc bu değerin üstünü gördüğü için ısınma yapıyor oyunlarda max 2.9 ghz görmesi gerek ama pc i7 olmasına rağmen 3.10 ghz kadar kendini zorlar yani sen pc ye kapasitesinden fazla iş yaptırmaya çalışıyorsun bu da dar bogaz yapıyor
Ekran kartın 4 gb çok iyi fakat işlemci sana kaybettiriyor
♥♥♥
Yazdığımı okumadın galibakardeşim pcyı bı götür bilgisayarcıya ıçini fanlarını güzelce temizlesinler bide ondan sonra dene
En kötü masa üstü bilet laptop dan iyi bencebüyük ihtimal yazılımsal yada parçalardan birinde bendede oluyordu bida laptop almadım oyle cozdum sorunu artık masas ustundeyım
Laptop sıvı soğutma mantıklı aslında ama işlemci düşük geliyormuş burdan birisi öyle dedimalesefki laptopların en kötü tarafı bu. İstersen 3k ya laptop al istersen 30k ya laptop al. kasa boyutu küçük olduğundan ötürü bu tür ısınmalar ve fps düşüşleri olacaktır. Güzel bir laptop soğutucusu kullanmanı veya şu aralarda çok görüyorum laptop sıvı soğutmalarına bakabilirsin eğer bütçen var ise.
Resimlere bakabilirsinEkran kartı ne pcnin?