Onaylı Üye
Bütçe 6000 tl
6 bin TL bütçeye monster var mıDizüstü Pc diyorsan illaki ısınır fakat monster abra serisini öneririm. fan gücü biraz daha iyi.
Gta 5 gibi oyunlarda çok ısınma yapar mıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptam 5,500 6000 bandına alınabileccek en iyi diz üstü her dizüstü ısınma yapar ama sogutmada basarılı bir firma
Aynı yorumları yapmayın spamCasper Excalibur G770 bence
monsterin garantisi nasıldır acaba herkes monster diyor ilgileniyorlar mı6K'ya Monster Abra var mükemmel bir sistemi var bulması zor hala satan var ancak zor dediğim gibi.
benim oynicağim oyunlarını açacağını sanmıyorum o modelinHP 15 dwı modele bakabilrsin i5 10nesil çoğu işi gorur
ya bence excalibur da fena değilExcalibur alırsan ertesi hafta pişman olursunkoy üstüne tavayı kır yumurtayı
abra serisinde bulursun o bütçeyle iyisinde. hatta letgo vs bak garantisi devam edip yarı fiyatına satanlar
![]()
Kardeşim valla 1 ay kullandım, satın aldığım güne lanet ettim. monster ile takas ettim. ofis için iyi ama oyun için kesinlikle önermiyorum.ya bence excalibur da fena değil
Oynayamadığın oyun varsa iade diyor adamlar Apple gibi güzel bir destek sistemleri var parça değişimi olsun model değişimi ve yükseltmesi olsun ilgilenirler neden ? çünkü pahalı bir marka itibarları çok önemli.monsterin garantisi nasıldır acaba herkes monster diyor ilgileniyorlar mı
Post automatically merged:
benim oynicağim oyunlarını açacağını sanmıyorum o modelin
Ben iş amaçlı diye düşünmüş tüm monsterlsra bakmanı onerrim oyun hız performans si üst düzeymonsterin garantisi nasıldır acaba herkes monster diyor ilgileniyorlar mı
Bu arada biraz daha para biriktirp Asus Rog serisinden almanı tavsiye ederim malum cyberpunk çıkıcak su gibi akar oyun.monsterin garantisi nasıldır acaba herkes monster diyor ilgileniyorlar mı