- Yasaklandı
-
evet benim de oluyor hile açınca fan uçacak gibi oluyorlaptop kullanıyorum soğutucu vesayre olmasına rağmen çok ısınıyor işlemci ısındığı zamanda kendini kısıyor normalde 3,12 de çalışıyor ısınınca 0,75 e kadar düşüyor varmı bi ayarı veya tavsiyeniz temizlik macun değişimi yaptım
artık vantiratör koycam altına :3
evet önceden yaptığım şey olduğu için biliyorumtermal macunu kendiniz mi yaptınız yani uyguladınız
işe yarıyor mu pekiUsta googleden vakumlu laptop sogutucu diye aratabilirsin bendede var aynı sıkıntı bundan kullanıyorum
bendede aynı sıkıntı vardı temizlik ve termal macunu uyguladım çok az degişiklik oldu. hoşuma gittmedi. tekrar söktügümde fanın hava kanallarının tıkalı oldugunu gördüm temizledim sıkıntı kalmadı. bence gözden kaçırdıgınız bir yerler olabilirlaptop kullanıyorum soğutucu vesayre olmasına rağmen çok ısınıyor işlemci ısındığı zamanda kendini kısıyor normalde 3,12 de çalışıyor ısınınca 0,75 e kadar düşüyor varmı bi ayarı veya tavsiyeniz temizlik macun değişimi yaptım
artık vantiratör koycam altına :3
cpu kullanımı 40 30 arası oyundayken fakat kendini kısıyor saçma şekilde format bios reset her şeyi denedim çöpe mi atsak ne yapsakkullanımı kaça çıkıyor?
fanın dönüş hızına bakar mısınız ? (rpm)cpu kullanımı 40 30 arası oyundayken fakat kendini kısıyor saçma şekilde format bios reset her şeyi denedim çöpe mi atsak ne yapsak
cpu sıcaklığı 61 derecefanın dönüş hızına bakar mısınız ? (rpm)
fan sesi geliyor oyunlarda fan aniden yükseliyor oyunda drop oluyor sonra hemen 30 saniye sonrasında düzeliyorısındığı zaman ghz nin düşmesi için %80 %90 olması lazım ısının, eğer bu değerlere çıkıyorsa laptopun içindeki fan kırılmış veya çalışmıyor olabilir.
benim de fanın sesi geliyordu ama sesli bir şekilde ağaç keser gibi. İçini açtım baktım fan kırıktı. Siz de kontrol eder misiniz ?cpu sıcaklığı 61 derece
2580rpm yazıyor
Post automatically merged:
fan sesi geliyor oyunlarda fan aniden yükseliyor oyunda drop oluyor sonra hemen 30 saniye sonrasında düzeliyor
daha bugün macun değişimi fan temizliği yaptım sıkıntı yoktu zaten kullandığım bilgisayar yerinden hareket bile etmiyor yani kırılma olasılığı yok gibi bir durumbenim de fanın sesi geliyordu ama sesli bir şekilde ağaç keser gibi. İçini açtım baktım fan kırıktı. Siz de kontrol eder misiniz ?
bugün bakımını yapmıştımkanka fanlar tozlanmıştır bellkide arada temizlemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?