- Yasaklandı
-
Banlı Üye
etkilerdaha bugün macun değişimi fan temizliği yaptım sıkıntı yoktu zaten kullandığım bilgisayar yerinden hareket bile etmiyor yani kırılma olasılığı yok gibi bir durum
Post automatically merged:
macunun kalitesi etkiler mi var mı bilgisi olan ?
peki neden ghz hızım düşüyor ? görev yöneticisinden baktığımda dalgalanmayı görüyorum yaniAnakarta gömülü işlemciyi değiştiremessin. Laptop için 61 derece iyi bile. Excaliburun oyun testlerine bakarsan 70 71 derece olduğunu görürsün.
işlemciniz i8 heralde intelin klasik ısınma sorunu bizim kuzendede aynı sıkıntı var masa üstü onunkisi ve ayrıca arka planda açık olan uygulamalarda yapıyor kullanmadıgın herşeyi kapat teamwier tarzı saatin yanında acık olanlar iyice baştan aşşağı süz pcnilaptop kullanıyorum soğutucu vesayre olmasına rağmen çok ısınıyor işlemci ısındığı zamanda kendini kısıyor normalde 3,12 de çalışıyor ısınınca 0,75 e kadar düşüyor varmı bi ayarı veya tavsiyeniz temizlik macun değişimi yaptım
artık vantiratör koycam altına :3
genelde oyun oynarken sadece discord ve lol açık oluyor onun dışında gereksiz şeylerin hepsini işlemler kısmından kapatıyorumişlemciniz i8 heralde intelin klasik ısınma sorunu bizim kuzendede aynı sıkıntı var masa üstü onunkisi ve ayrıca arka planda açık olan uygulamalarda yapıyor kullanmadıgın herşeyi kapat teamwier tarzı saatin yanında acık olanlar iyice baştan aşşağı süz pcni
adam yeni temizledim diyorkanka fanlar tozlanmıştır bellkide arada temizlemek lazım
Laptoplarda farkederseniz hep Ghz hızları ve base clockları düsüktür. Bu laptoplar fazla ısındığı içindir. İşlemci ısındığında kendine Downclock dediğimiz işlemi yapar ve kendini baseclocka çeker. Yani gayet normal bir durumpeki neden ghz hızım düşüyor ? görev yöneticisinden baktığımda dalgalanmayı görüyorum yani
malesef yokbugün bakımını yapmıştım
Post automatically merged:
anakarta gömülü işlemciyi değiştirme seçeğenimiz var mı ?
yani bana lol oynamak haram oldu deseneLaptoplarda farkederseniz hep Ghz hızları ve base clockları düsüktür. Bu laptoplar fazla ısındığı içindir. İşlemci ısındığında kendine Downclock dediğimiz işlemi yapar ve kendini baseclocka çeker. Yani gayet normal bir durum
bendede 100 derecenin üstüne çıkıyordu önemsemiyordum bende ısınma yapmaz normalde bir program indirmiştim torrent programı arkadaş onu bir kapattı aşşağı düştü hemen sıcaklık derecesi hiç tahmin etmezdim belki aklına birşey gelir hiç akla gelmeyecek bir program torrent nedirki dimi bir bak istersen sağa sola gerçe kapattım diyorsun amagenelde oyun oynarken sadece discord ve lol açık oluyor onun dışında gereksiz şeylerin hepsini işlemler kısmından kapatıyorum
defenderin gerçek zamanlı korumasına kadar her şey kapalı :/bendede 100 derecenin üstüne çıkıyordu önemsemiyordum bende ısınma yapmaz normalde bir program indirmiştim torrent programı arkadaş onu bir kapattı aşşağı düştü hemen sıcaklık derecesi hiç tahmin etmezdim belki aklına birşey gelir hiç akla gelmeyecek bir program torrent nedirki dimi bir bak istersen sağa sola gerçe kapattım diyorsun ama
Bazı ayarlar yaparsanız internette var en azından biraz fps arttırabilirsiniz.yani bana lol oynamak haram oldu desene
Biosdan bu fan hızı artırılıyor bilen biri varsa yakınından bide onu denedefenderin gerçek zamanlı korumasına kadar her şey kapalı :/
evet sen diyince aklıma geldi hemen test edeceğim teşekkür ederimBiosdan bu fan hızı artırılıyor bilen biri varsa yakınından bide onu dene
masaüstü kullanacak bi hayatım olsa keşke göçebe gibiyim resmen :3fırsatın varken laptopu satıp masaüstü al kardeşim
bende işe yaramadı programBios suz direkt SpeedFan indirip halledebilirsiniz. Daha kolay olur.
havent money XDbuy ventilator table for laptops and if its still heating try to change thermale paste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?