Ultra Üye
ekran kartı driverlarını indir bende de oluyordu ekran kartı driverini indirip kurunca düzeldi
tamamdır bilgi içi sağolriota ticket atmanı tavsiye ederim optimizasyon sorunu gibi gözüküyor
tüm driverler güncelledim hocam zaten win 10dan win 11 geçtim hala aynı herşey güncelekran kartı driverlarını indir bende de oluyordu ekran kartı driverini indirip kurunca düzeldi
hocam 1 bilgisiyarcıya git temizlesin sistemi max 150 200 tl ister bide yeni macun sürdürsün bişey kalmazmerhaba i9 9900ks özel işlemcim var fakat valorant düşük işlemci diyip kasmalar oluyor sebebi neden olabir
sorunu çözmek için yardım istedim ama sen bilirsin bi çözüm vermedinBUYUK BİR SIKINCI CIKMAZ DİYE BİLİYORUM AMA DİKKAT ET
windows sürümü bile değiştirdim pcde şuan tek valorant ve discord yüklü fakat gene sorun yaşadım yarın ilk işim tekrar macunlamak olucak öyleyseMacun dene macunun kurumuş olabilir ama düşük işlemci diyor oyunu silip tekrar dene olmazsa ticket at. Onlar yardımcı olacağına eminim bendede ping 30 ama ağ düşük hatası alıyorum, paket kaybım varmış düzletmek için şirket değişmem gerek. Benzer birşeyler olabilir, okadar güçlü bir işlemcinin hatası almasıda şaşırtıcı sen bir ticket at. Ve Arkada Trojen virüsü varmı kontrol et youtubelda bulabilirsin trojen virüslerini bulup silmeyi.
ticket atmayıda unutma yardımcı olabilecekrine inanıyorum.sorunu çözmek için yardım istedim ama sen bilirsin bi çözüm vermedin
Post automatically merged:
windows sürümü bile değiştirdim pcde şuan tek valorant ve discord yüklü fakat gene sorun yaşadım yarın ilk işim tekrar macunlamak olucak öyleyse
tamamdır bilgi için sağolticket atmayıda unutma yardımcı olabilecekrine inanıyorum.