Tahminimce ekran kartı veya güç kaynağından kaynaklı ekran kartını ram'i çıkarıp yeniden tak ve yeniden pcyi çalıştır buraya yaz sonucuHayır hiç görüntü gelmiyor
Bununla sanırım benfe karşılaşmıştım daha önce ekran kartından olabilir ama düşük bi ihtimal muhtemelen güç kaynağından kaynaklı birşey biosa girebiliyor musun ?Bilgisayarım 2-3 gün diğer odada durdu hiçde açmadım bugun oynamak için açtığımda açılmadı
Psu fanı vs. hepsi dönüyor güç tuşuna bastığımda işlemci fanı 2 saniye dönüp duruyor sonra kapanıyor daha sonra tekrar açılmaya çalışıyor yine açılmıyor görüntü de gelmiyor
Hayır hiç görüntü gelmiyorBununla sanırım benfe karşılaşmıştım daha önce ekran kartından olabilir ama düşük bi ihtimal muhtemelen güç kaynağından kaynaklı birşey biosa girebiliyor musun ?
Tahminimce ekran kartı veya güç kaynağından kaynaklı ekran kartını ram'i çıkarıp yeniden tak ve yeniden pcyi çalıştır buraya yaz sonucuHayır hiç görüntü gelmiyor
1 saattir buna uğraşıyordum ramı yerini bile değiştirmiştim şimdi çıkarttım sildim çalıştıTahminimce ekran kartı veya güç kaynağından kaynaklı ekran kartını ram'i çıkarıp yeniden tak ve yeniden pcyi çalıştır buraya yaz sonucu
geçmiş olsun1 saattir buna uğraşıyordum ramı yerini bile değiştirmiştim şimdi çıkarttım sildim çalıştı
Ekran kartıyla mı alakalıymış sorun1 saattir buna uğraşıyordum ramı yerini bile değiştirmiştim şimdi çıkarttım sildim çalıştı
Yok ramlerle alakalı sanırsam yada sıcak odaya getirdim birazcık durdu belkide soğutdan çalışmıyorda olabilirdi ilk açtığımda psudan ses geliyorduEkran kartıyla mı alakalıymış sorun
bilgilendirme için sağol bizede aynısı olursa bilgiliyizYok ramlerle alakalı sanırsam yada sıcak odaya getirdim birazcık durdu belkide soğutdan çalışmıyorda olabilirdi ilk açtığımda psudan ses geliyordu
yardımcı olduysam ne mutlu bana ıyı forumlar1 saattir buna uğraşıyordum ramı yerini bile değiştirmiştim şimdi çıkarttım sildim çalıştı
çözmüş srounu dostum okursanRam slotlarını 1-3 e alınız çift varsa tek varsa 1-3 yine
Tektek yorum okursak gün bitmez hocam malesef fikir sundum sevındım cözdügüneçözmüş srounu dostum okursan
haklısın sen de ustaTektek yorum okursak gün bitmez hocam malesef fikir sundum sevındım cözdügüne
hiç böyle bi çözüm duymadım ama lginçmiş doğrusuDaha önce bu sorunla karşılaştım, çözüm olarak klavyenin bağlantısını kestim anakarttan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?