İşlemci Fanı Önerisi (CPU FAN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Selamun Aleykum Dostlar ;
Amd Ryzen 5 3600 İşlemcim Var. Stok Fan'ı Değiştirmek İstiyorum.Bütçem En Fazla 400 TL . Bu Bütçeye En İyi İşlemci Fanı Hangisidir. Önerilerinizi Bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler...

1600247312050.png

Seçkin Üye
Ödüller
2
pc hocası atmişti galiba bi bakabilirsin kanala

Onaylı Üye
Ödüller
2
selamlar, çook uzun zamandır "COOLER MASTER HYPER TX3 EVO" ürününü kullanıyorum. Bana kabaca 10 derece sıcaklık düşürmemi sağladı ve daha stabil overcloak imkanı sağladı. tavsiye ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
MSI Core Frozr S
inceleyebilirsin. Ben bunu kullanıyorum herhangi bir ısınma problemim olmadı.

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
3
Using Cooler Master's heatsink is good. The temperature dropped clearly

Onaylı Üye
Ödüller
2
Ryzen 5 3600 işlemcinin testlerinde çok fazla ısındığını söylemiyorlar yalnız, sen neden cpu soğutucusuna geçeceksin yani olay overclock mu, sıcak bir ortamda mı kullanıyorsun, farklı bir durum mu söz konusu bizi bilgilendirir misin ? ona göre bir ürün tavsiye edelim.

✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
8
Wriht prsim kullan bak ben kullanıyorum acayip memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
1
kardeşim fan Snowman çeşitlerine bak yada asus

Seçkin Üye
Ödüller
3
selamlar, çook uzun zamandır "COOLER MASTER HYPER TX3 EVO" ürününü kullanıyorum. Bana kabaca 10 derece sıcaklık düşürmemi sağladı ve daha stabil overcloak imkanı sağladı. tavsiye ediyorum.
bende boyle bir şey arıyordum çok teşekürler

Seçkin Üye
Dark Freezer X120 Intel & AMD Uyumlu 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu

Üye
Ryzen 5 3600 işlemcinin testlerinde çok fazla ısındığını söylemiyorlar yalnız, sen neden cpu soğutucusuna geçeceksin yani olay overclock mu, sıcak bir ortamda mı kullanıyorsun, farklı bir durum mu söz konusu bizi bilgilendirir misin ? ona göre bir ürün tavsiye edelim.
inşallah güzeldir

Onaylı Üye
Ödüller
3
Cpu Core Ratio Auto Olduğu Vakit İşlemci Fazla Voltaj Çekiyor Ve Sıcaklık Boşta İken 70 Dereceleri Görüyor.Şuan Manuel 3,7 Ghz'e Sabitledim . Şuan Sıcaklıkla Alakalı Bir Mesele Yok Lakin Auto Olarak Kullanmak İstiyorum . Birde İleriki Zamanlarda OverClock Yapabilirim .

Üye
cara, eu recomendo que fique com este. ele é ótimo, eu uso o mesmo e faço overclock tranquilamente

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sen Kullanıyor Musun Dostum ? Ve Wish'den Sipariş Verince Ortalama Kaç Günde Geliyor ?
Ben kullanmıyorum ama içinde sıvı soğutma da var işini aşırı derecede görür o siteden de sipariş vermene gerek yok çünkü hiç vermedim ben o siteden sipariş internete yaz bulursun aliexpress den falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.