- Konuyu başlatan
-
ramda bir sorun olduğunu düşünmüyorum genellikle %40 %45 arasında oluyor tabiki arkada açık olan programlara göre değişiyor ama çok üst düzey çıktığını görmedimİşlemcini her zaman turbo modda çalıştırman iyi bir fikir değil öncelikle onu söyleyim.
2. olarakta sorunun kesin olarak bundan kaynaklandığından emin misin ramdeki yüklemede dediğin gibi anı kasmalar ve fps drop gibi şeyleri yapabilir.
işlemcinin sıcaklığıyla alakası olduğunu hiç sanmıyorum zaten bilgisayar genelde soğuk ve altında soğutucu varİşlemci sıcaklığı olabilir
yok baktım her şeye aynı öncelik veriyomuş normalde işlemci onu yapınca oraya veriyomuş gücün büyük kısmını mantıklı denemek inşallah yapınca çözülür arkadaşın sorunuDenemesi bedava. İşlemcinin hız kapasitesi yüksek öyle yapınca işlemci gereken yetkiyi alıyor. Yani kendini sınırlsandırmıyor.
Aynen işlemciyi kullanan oyunlara faydası oluyor.yok baktım her şeye aynı öncelik veriyomuş normalde işlemci onu yapınca oraya veriyomuş gücün büyük kısmını mantıklı denemek inşallah yapınca çözülür arkadaşın sorunu
@buraks456 kanka bi dene bak arkadaşın söylediği şeyi bizede dön sonucu amaAynen işlemciyi kullanan oyunlara faydası oluyor.
hocam dediğiniz programı indirdim fakat benim cpu onu desteklemiyormuş malesef tırt olduk birazdediğim programa bakmanı tavsiye ederim problemini çözecektir. Görev yöneticisinden en yüksek önceliğe ayarlamak gibi bazı önerilerin çözeceğini düşünmüyorum
bak tekrar uyarıyorum kafana göre overclock yapma makinenin işlemcisini yakarsın brohocam dediğiniz programı indirdim fakat benim cpu onu desteklemiyormuş malesef tırt olduk biraz
overlock yapıp bilgisayarımı yakmaya hiç niyetim yok açıkçasıbak tekrar uyarıyorum kafana göre overclock yapma makinenin işlemcisini yakarsın bro
bilgisayarım masa üstü değilki laptop içini açmaya da çekiniyorum garanti işleri yüzündenkankacım donuyorsa büyük ihtimal ısınmasından kaynaklıdır birde o programları bence kullanma bilgisayarına zarar verirsin.En iyisi termal macun değiştirmeyi biliyorsan işlemcinin termal macununu yenile fanını kontrol et ve temizle kasma donma sorunlarının hepsi gidecektir eminim. illa program kullanacam diyorsan msı afterburner bunla fan hızını hızlandırıp soğutmayı deneyebilirsin ama pek işe yarıyacağını sanmıyorum. dediğim gibi termal macundan sonra o programı kurup fan hızını arttır. kesinlikle işe yarayacaktır
I do not want to play nice games I want to play the game I want
Kanka o zaman servisine gönder ama fazla para alırlar. MSI Afternburner kur fan hızlarını arttır.bilgisayarım masa üstü değilki laptop içini açmaya da çekiniyorum garanti işleri yüzünden
şu virüs olayları bittiğinde kesinlikle göndereceğimKanka o zaman servisine gönder ama fazla para alırlar. MSI Afternburner kur fan hızlarını arttır.
Youtubeden detaylı olarak bakabilirsin Bak dediğim gibi genel bakıma gönderdiğin gibi sorunlarının düzeleceğine emin ol.
owerclock yapmayı düşünmüyorumKanka o zaman servisine gönder ama fazla para alırlar. MSI Afternburner kur fan hızlarını arttır.
Youtubeden detaylı olarak bakabilirsin Bak dediğim gibi genel bakıma gönderdiğin gibi sorunlarının düzeleceğine emin ol.
Post automatically merged:
OC falan işlemcini zorlar ısındırır. İşlemcini yükseltme muhabbetini yapma.
Geçici olarak dediğim programı indir bazı arkadaşlar görüyorumki yorum yapmak için yorum yapmış dedikleri programlar işlemciyi daha çok zorlar daha çok ısınmasına neden olur. Laptop ise şarzda oynuyorsanda bir tık sıkıntı yapabilir.Altına soğutucu ws varsa onu koy işe yarayabilirowerclock yapmayı düşünmüyorum
well that's up to everyoneI do not want to play nice games I want to play the game I want
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?