Süper Üye
Hayır sadece işlemciyi son güçte çalıştırıyorsun. Overclock İslemcinin alabileceği son frekansının üzerine çıkması demektir.Bu işlem Overclock'a giriyor değilmi ?
İşlemciye bir şey olma şansı varmı?Hayır sadece işlemciyi son güçte çalıştırıyorsun. Overclock İslemcinin alabileceği son frekansının üzerine çıkması demektir.![]()
O zaman güzel konu , kanal sanamı ait ? abone olacağım .Hayır sadece işlemciyi son güçte çalıştırıyorsun. Overclock İslemcinin alabileceği son frekansının üzerine çıkması demektir.![]()
Kardeşim birinci yol ve ikinci yol diye ayırma yaptım. Sadece birini uygulayacaksın. Sen 2.yi uygulamaşsın. Yeterli zaten. uğraşma oralarla. Dikkatli izlersen anlarsın. Teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 17402
En düşük çekirdek şeysinden 2 tane cıkmıyor bende maalesef onu ne yapıcaz en alttaki yüksektekindede 1 tane var
Evet.O zaman güzel konu , kanal sanamı ait ? abone olacağım .
Hızlandığını zaten hissedersin de görev yöneticisinden performans kısmında işlemcinin kaçta çalıştığı gözüküyor. Eğer bilgisayarın aşırı derecede ısınmıyorsa normal kullanımda sorun teşkil etmez.İşlemcinin hızlandığını nasıl anlarız ve en yüksek performansda işlemci zarar görür mü ?
Gerçekten ısınıyorsa bu işlemlerde bir şeye yaramaz hocam hızlanması için. Zaten soğutucularda çok işe yaramıyor. Siz termal macunu falan yenileyin tavsiyem bu olur.Benim pc laptop ve ısınıyo çok o yüzden soğutucu bile aldım ekstradan hala aha ısınıyo yine de yapmalı mıyım bu işlemleri ? aslında yaptım hepsini de kodları yazmadım sadece