İşlemci Hızlandırma Rehberi 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
1554147037307.png

En düşük çekirdek şeysinden 2 tane cıkmıyor bende maalesef onu ne yapıcaz en alttaki yüksektekindede 1 tane var

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 17402

En düşük çekirdek şeysinden 2 tane cıkmıyor bende maalesef onu ne yapıcaz en alttaki yüksektekindede 1 tane var
Kardeşim birinci yol ve ikinci yol diye ayırma yaptım. Sadece birini uygulayacaksın. Sen 2.yi uygulamaşsın. Yeterli zaten. uğraşma oralarla. Dikkatli izlersen anlarsın. Teşekkürler.
Post automatically merged:

O zaman güzel konu , kanal sanamı ait ? abone olacağım .
Evet.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İşlemcinin hızlandığını nasıl anlarız ve en yüksek performansda işlemci zarar görür mü ?

Süper Üye
7 HİZMET YILI
İşlemcinin hızlandığını nasıl anlarız ve en yüksek performansda işlemci zarar görür mü ?
Hızlandığını zaten hissedersin de görev yöneticisinden performans kısmında işlemcinin kaçta çalıştığı gözüküyor. Eğer bilgisayarın aşırı derecede ısınmıyorsa normal kullanımda sorun teşkil etmez.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Benim pc laptop ve ısınıyo çok o yüzden soğutucu bile aldım ekstradan hala aha ısınıyo yine de yapmalı mıyım bu işlemleri ? aslında yaptım hepsini de kodları yazmadım sadece

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
sürekli 3.5 de çalışıyor teşekkürler.Oyun performans artışına bakmadım daha

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Benim pc laptop ve ısınıyo çok o yüzden soğutucu bile aldım ekstradan hala aha ısınıyo yine de yapmalı mıyım bu işlemleri ? aslında yaptım hepsini de kodları yazmadım sadece
Gerçekten ısınıyorsa bu işlemlerde bir şeye yaramaz hocam hızlanması için. Zaten soğutucularda çok işe yaramıyor. Siz termal macunu falan yenileyin tavsiyem bu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...