Kardeş o bütçeye seni tatmin edecek ancak i5 işlemci alırsın oda değermi o parayı vermeye soru işareti bence bütçeni biraz daha arttır i7 işlemcşden aşağısını kullanma tavsiyem.Şuanki kullandığım işlemci ryzen 3 1300x degişmenin vakti geldi 2 ci el alıcagım bütcem 800 ile 900 arası
2400g veya 1600x düşünüyordumda hangisi daha dayanıklı acaba ?intel i5 6500 veya 6600 modelleri o fiyattan gidiyor veya ryzen 2400g veya reyzen 1600x
Amd kullanıyorum kardesım intel olsa i7 kullanırdım emin olKardeş o bütçeye seni tatmin edecek ancak i5 işlemci alırsın oda değermi o parayı vermeye soru işareti bence bütçeni biraz daha arttır i7 işlemcşden aşağısını kullanma tavsiyem.
Burada ekran kartından daha önemlisi anakartın ne tavsiye edeceğimiz ekran kartrı anakartla uyumlu olmadıktan sonra ne kadar tavsiye edtsekte boş bence önce anakartını yazŞuanki kullandığım işlemci ryzen 3 1300x degişmenin vakti geldi 2 ci el alıcagım bütcem 800 ile 900 arası
İntele dönmem zor gibi fiyatlara zam gelmiş reisintel serisinden şaşma intel i5 olabilir
1060 3gb ssd240 1tb hdd 16 ram ryzen 3 1300x Asus prime b450m-Asistemin ne ki
Asus prime B450M-ABurada ekran kartından daha önemlisi anakartın ne tavsiye edeceğimiz ekran kartrı anakartla uyumlu olmadıktan sonra ne kadar tavsiye edtsekte boş bence önce anakartını yaz
amd ryzen işlemcilerine bakabilirsin sağlam byaaŞuanki kullandığım işlemci ryzen 3 1300x degişmenin vakti geldi 2 ci el alıcagım bütcem 800 ile 900 arası
Asus prime B450M-Akardeşim rica etsem tüm sistemi sayarmısın öneri yapıcam sana sistemin özellikleri nedir?
Asus prime B450M-A
Ryzen 1300X
Gtx 1060 3GB
Ssd240
1tbhdd
xpg 16gb ram
Bu soruyu senin sormadığını ve benimde görmediğimi var sayıyorum. Ryzen işlemci inlet işlemcinin yanından dahi geçemez bunu neden söylüyorum ikisinide kulllanmak nasip oldu intel işlemcinin performansı insana öz güven veriyor zaten kullanuınca ne demek sitediğimi anlayacaksın.
Tamamdır sağolasınBu soruyu senin sormadığını ve benimde görmediğimi var sayıyorum. Ryzen işlemci inlet işlemcinin yanından dahi geçemez bunu neden söylüyorum ikisinide kulllanmak nasip oldu intel işlemcinin performansı insana öz güven veriyor zaten kullanuınca ne demek sitediğimi anlayacaksın.
Fiyatları nedir ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapi önerebilirim 2.el olmak suretiyle
Fiyatı nedir bu işlemcininAMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Vega 8 GPU İşlemci 772TL
1400 falan var mı 2. Eli ?Ryzen 7 3000 biraz pahalı ama koyduğun paraya değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?