İşlemci Secımı yardım amd ryzen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler
INTEL CORE I3-9100F 3.6GHz
almayı dusunuyorum Ama Amd ryzen serılerı daha ıyı gıbı önerebılcegınız varmı Amd Ryzen Serısı ıslemcı

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ryzen 5 1600 ryzen al pişman olmassın emin ol

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim aynısı bende var sana tavsiyem i3 alma git i5 i7 al daha iyi ciddiyim benim 8gb ramim var ama i3 olduğu için bazı şeyleri kastırıyor bende i7 alıcam yada i5 aam çoğunlukla şöyle dediler bana i 5 yerine i7 al daha iyi bende i7 almayaı düşünüyorum para biriktiriyorum alıcam i7 takıcam kasaya miss yada taktırcam :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
I7 8700 k islemci
6 gb di 8gb lik gtx1080 yukselttim
corsair 8x8 16gb rgb ram
Anakart asus rog maxsimus overclock daha laptop da varda onu hic saymayayim
Bu pcde pubg oynamak ona hakaret sayiliyor
Post automatically merged:

Sana tavsiyem 7 yada 8 nesil bi islemci bak yeni teknoloji ile uretilmis ghz yuksek olursa senin icin avantaj i7 den sasma derim ama ryzenle i7 hemem hemen kafa kafaya ozellikleri ama tercih senin

Kardeşim aynısı bende var sana tavsiyem i3 alma git i5 i7 al daha iyi ciddiyim benim 8gb ramim var ama i3 olduğu için bazı şeyleri kastırıyor bende i7 alıcam yada i5 aam çoğunlukla şöyle dediler bana i 5 yerine i7 al daha iyi bende i7 almayaı düşünüyorum para biriktiriyorum alıcam i7 takıcam kasaya miss yada taktırcam :D
8700 k i7 al dar bogaz yasamazsin en agir oyunlarda 60 fps kaldirir yag gibi akar oyun

Ben kendi tecrubemden biliyorum cunku 5 senedir ben farkli farkli pc kullandim yeni nesil islemciler kadar iyisi yok kardesim

Son düzenleme:
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
I7 8700 k islemci
corsair 8x8 16gb rgb ram

Sana tavsiyem 7 yada 8 nesil bi islemci bak yeni teknoloji ile uretilmis ghz yuksek olursa senin icin avantaj i7 den sasma derim ama ryzenle i7 hemem hemen kafa kafaya ozellikleri ama tercih senin

8700 k i7 al dar bogaz yasamazsin en agir oyunlarda 60 fps kaldirir yag gibi akar oyun

Ben kendi tecrubemden biliyorum cunku 5 senedir ben farkli farkli pc kullandim yeni nesil islemciler kadar iyisi yok kardesim
eyvallah şuan sana sistemi atıcam neyi değiştireyim söyle ama asgeri ücretle geçiniyo babam o yüzden de pahalı bişey alamam Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10hZ (4CPUs), ~3.1GHz

I7 8700 k islemci
corsair 8x8 16gb rgb ram

Şuan fiyatına baktım 2 milyar :) gözünü sevdiğim ben asla alamam 2 milyara bi işlemci

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İntel daha çok render tarafında grafik tasarım işlerinde önde gibi ama ryzen seri işlemciler amd tarafından oyun için üretilmiş işlemcilerdir. Ryzen işlemci almanı tavsıye ederim. ( soğutucuda önemli )

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
eyvallah şuan sana sistemi atıcam neyi değiştireyim söyle ama asgeri ücretle geçiniyo babam o yüzden de pahalı bişey alamam Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10hZ (4CPUs), ~3.1GHz

Şuan fiyatına baktım 2 milyar :) gözünü sevdiğim ben asla alamam 2 milyara bi işlemci
cok lazim diyosan butcene gore 6 nesil islemciler var kardesim dogru islemciler cok pahali ekran kartlari bile olmus 3 4 milyar seni idare edecek olaba bak derim alcaksan illa git en pahalisindanda al demiyoz dusuk fiyatta cik guclu islemciler var i5 3.10 ghz alsan yeter sana 4 nesil bi islemci

cok lazim diyosan butcene gore 6 nesil islemciler var kardesim dogru islemciler cok pahali ekran kartlari bile olmus 3 4 milyar seni idare edecek olaba bak derim alcaksan illa git en pahalisindanda al demiyoz dusuk fiyatta cik guclu islemciler var i5 3.10 ghz alsan yeter sana 4 nesil bi islemci
Islemcini degistir ekran kartin nasil bilmiyom ama islemcini degistirirsen bide ram eklersen sikintin kalmaz kasma falan yapmaz

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ryzen 5 2600 veya 2600x al var yoluna

Üye
7 HİZMET YILI
Ryzen Alacaksan Mutlaka B450 ve ya X470 Serisi anakart alman gerek benim Önerim Ryzen 5 2600 den yana olacaktır.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bana dersenki tabi ryzen 5 yeni bi teknoloji oldugu icin hem ghz i yuksek bi islemci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...