sanmıyorum kaç tane ssd değiştirdim 2 senede kaç kere format attımbitcoin vürüsü olabılır
şöyle söyliyim bazen kasamın kapağını açık tutuyorum. 2 Ayda bir fanı metal bloğundan ayırıp metal bloğunu suya tutuyorum tozlardan arınması için ve bir çok kere disk değiştirdim format attım bios menüsünde 40 50 derece sistem açık ve boştayken 67 80 derece arası oyun veya bir program açık olduğunda genelde 99 bazen 97 98 arasında gezebiliyor.(ek olarak kasanın kapağını kapattığım zaman ekran kartımın fanını 3200 rpm ye çekiyorum o zaman hava silklasyonu artıyor 97 98 dereceye düşüyor.)Kasanın hava sirkülasyonu kötüdür kasanı temizle iyice eğer kasanda fan varsa onları aç
Ayrıca virüs taraması yap iyice temizle PC'yi en kötü format at ama sıfırla dosya bırakma
işlemci boştayken %26 &36 arası gidip geliyor ayrıca kullandığım termal macun cooler mastergel pro. Aklımda kule tipi soğutma varda bütçe kısıtlı fiyat performans bulamıyorum.işlemcin boştayken %kaç kullanılıyor bana bir ara virüs bulaşmıştı cpu boştayken %90 kullanılıyordu sıcaklıklar da çok yüksekti bir kontrol etmende fayda var ayrıca imkanın varsa sıvı soğutma al ve thermal grizzly ya d acoolermaster gibi kaliteli termal macunları kullan iyi forumlar
dediğim gibi işlemcinin kendi fanını soğutma bloğundan ayırıp bile temizledim suya tuttum toz kalmasın diye her 2 ayda bir yapmaktayım ve bir çok kere disk değiştirdim ve format attım virüsle alakası yok bence çünki bios menüsünde bile 40 50 derece normal değilVirüsle ilgiliyse format atmalisin yada geri yükleme.faninada bir haktır kardeşim calisiyormu birde bilgisayarını temizle sorun gidecektir.
mantıklı ama zor işlemci alsam yeni anakart almak zorunda kalıcam e haliyle ram de değişecek giren gene bana girdivirüs falan olabilir pcyi tara işe yaramazsa yeni soğutucu alabilirsin yeni işlemci de alabilirsin ayrıca.
bi tık öyle oldumantıklı ama zor işlemci alsam yeni anakart almak zorunda kalıcam e haliyle ram de değişecek giren gene bana girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?