Elindeki anakartı ve işlemciyi satıp ryzen 5 3600 ve türk milli anakartımız gigabyte b450 alırsan uzun süre götürür seniBütçe yazmayı unutmuşum kusura bakma
3000 3500
intel i7 lerin 4. nesilleri bir çok oyuna el verişli tavsiye ederim yeterli ekran kartın varsa problem yaratmıyor hiçbir oyundaMerhabalar hepinize.
Benim XFX Rx480 8gb ekran kartım var işlemcim i5 3330 darboğaz yapıyor. İşlemci tavsiyesi istiyorum İntel ve Fiyat Performans olursa daha iyi olur. Yardımınız için teşekkür ederim.
kral adamın işlemcisi 3. nesil anakart desteklemez verdiğin işlemcinin fiyatı 3800 3900 lira arasında ona o kadar para veremez bütçesi 3000 3500 konuyu dikkatli okumanı tavsiye ederimç.i7 9700k alabilirsin. 4.9 ghz overload desteği var herhangi bi sıkıtnıda overload yaparsın zaten o hız diğer parçalara oranla muhtemelen götürür
Kral adamın işlemcisi 3. nesil de bir anakart sadece tek nesili desteklemiyor. Adam anakartının neslini paylaşmamış. Ayrıca bütçesinide yazmamış konuda okunacak çok şey olmadığı için bende benim masaüstündekini önerdim ne yapimkral adamın işlemcisi 3. nesil anakart desteklemez verdiğin işlemcinin fiyatı 3800 3900 lira arasında ona o kadar para veremez bütçesi 3000 3500 konuyu dikkatli okumanı tavsiye ederimç.
Anakartım Asus h61m-k destekler mi?Bütçe? Minimum İ5 6400 olmalı.
Asus h61m-k
Hocam merhaba kusura bakma post limitine takıldım diğer arkadaş cevap vermişAnakartım Asus h61m-k destekler mi?
Peki soğutma sıkıntısı olur mu kasada fan yokHocam merhaba kusura bakma post limitine takıldım diğer arkadaş cevap vermiş
Intel® 1155 Soket 3.üncü/2.nci Nesil için Core™ i5/Core™ i7/Core™ i3/Celeron®/Pentium® İşlemci
alacağınız işlemci min 3. nesil olur o anakartda oda herütrlü boğaz yapar tavsiyemi dinleyip
elinizdekilerini ucuz yollu satın
2. el şöyle temiz bir ryzen 5 3600 alın ucuz yolluda b450 işinizi yıllarca görür ( ramda şart tabiki )
Merhaba tekrardan kusura bakma geç gördüm cevabını soğutma konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama alırken en azından 1 tane egzoz fanı alırsan faydalı olurPeki soğutma sıkıntısı olur mu kasada fan yok
Bilgilendirme için teşekkür ederimMerhaba tekrardan kusura bakma geç gördüm cevabını soğutma konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama alırken en azından 1 tane egzoz fanı alırsan faydalı olur
Rica ederim ne demekBilgilendirme için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?