Ekran kartınında bir islemcisi var o fan o ekran kartına bosuna mı koymuslar onunda altında da bi islemci var ve onunda bir termal macunu varbilgi için teşekkür ederim
ekran kartınada mı sürülüyor termal macun ? anlıyamadım
tamamdır mevcut durumlar inşallah biterse halledicem bu önemli detaylar için teşekkür ediyorumEkran kartınında bir islemcisi var o fan o ekran kartına bosuna mı koymuslar onunda altında da bi islemci var ve onunda bir termal macunu var
Yanlız ekran kartı macununu kendin degistirme uzman birisine yaptir cok temiz yapılması gerektamamdır mevcut durumlar inşallah biterse halledicem bu önemli detaylar için teşekkür ediyorum
VallaÇok fazla ısınır kanka tabi oyun oynayıp bilgisayarı yorarsan
Bilgisayarcıya ?Yanlız ekran kartı macununu kendin degistirme uzman birisine yaptir cok temiz yapılması gerek
Aynen bilgisarcıya yaptir sen sökmeye kalkarsan ekran kartını eline alırsın sogutma izgarasını kız gibi sökceksin incitmedenValla
Bilgisayarcıya ?
Bak sen aslında ekran kartınıda pc gibi düşün kendine ait ana kartı rami işlemcisi var. Ekran kartında işlemci asıl işi yapan kısım. Ramler ise gb olayını sağlayan parçalar. Tabiki onda da soğutu blok var. Bir süre sonra onunda termal macun yenilenmesine ihtiyaç doğuyor.bilgi için teşekkür ederim
ekran kartınada mı sürülüyor termal macun ? anlıyamadım
Bunları yaptıkdan sonra bilgisayar ilk aldığım gün gibimi olur dersin reisA
Aynen bilgisarcıya yaptir sen sökmeye kalkarsan ekran kartını eline alırsın sogutma izgarasını kız gibi sökceksin incitmeden
Sen pc ye bakarsan oda sana bakarBunları yaptıkdan sonra bilgisayar ilk aldığım gün gibimi olur dersin reis![]()
Teşekkür ediyorum ortalama ne kadar fiyat çıkar total fikrin varmıSen pc ye bakarsan oda sana bakar
Tabi bunları yaptıktan sonra pc iyilesir
Macunu aldıkdan sonra nasıl yedirdin , paketin içinde birşey felan mı koyuyorlarbi zamandan sonra aşırı ısınır ve pc güvenlik sebebiyle kendini kapatır ben yaşadım kendim çok basitmiş macunladım fanları temizledim
Bilmiyorum bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir o iş kimisi temizlik icin 20 lira der kimisi 30Teşekkür ediyorum ortalama ne kadar fiyat çıkar total fikrin varmı