İşlemci Ve Harddisk Değiştirirsem Valorant Hwid Banım kalkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
HWID serialine bağlı. Anakart değiştirmen lazım ki serialin değişsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum pc nin yerleşik ve internetinin ipsine ban atıyolar sen farklı ip ile girsen bile o pc ile birdaha açamacağını düşünüyorum geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
HWID ban sadece bir bileşene atılmıyor. Bu her anti cheat sisteminde farklı olsada genel olarak anakart işlemci ve ekran kartına aynı anda atıyorlar. Sadece ssd ile olsaydı oyunu usbye kurup rahatça hile yapabilirdik ama anlıyacağın üzere o kadar kolay değil. Üstüne birde hwid ban yemiş bir donanım parçasını başka bir bilgisayara takarsan sistemde mac adresi banlı olduğu için yeni taktığın bilgisayarada bulaşacaktır buda dikkatli edilmesi gereken bir konu.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiwid değiştirme yöntemleri var programlarla değişmiş gibi algılatıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
32 bit işletim sisteminiz varsa buna göre programlar var ban kaldırıyor ama 64 bit ise harddsiki değiştirmen yeterli

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim bildiğim kadarıyla hardıske format atıp sonrasında ağlar kısmına girip özelliklerden manuel oalrak ıp adresını yaz ve oyuna gırmeyı dene,ıp adresını degıstırırken google den hızlı ıp adreslerı yaz orda cıkanlardan bırını kopyala yapıstır yap eğer MS bekledıgın gıbı olamzsa başka bır ıp adresı deneyebılırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...