beyler anlamadım ama minecraft oynarken java işlemciyi %100 kullanıyor eskiden yoktu bunu nasıl düzeltirim başka oyunlardada %100 olmasada %50 den aşşağı değil
güç seçeneklerinden yüksek performansa al görev yöneticisini aç genellikle chrome çok yiyor onun için opera kullanmanı öneririm o daha az yiyor % 40 gibi onun harici sürücüleri güncelle görev yöneticisinde açmadığın halde açık olan uygulama varsa discord gibi mesela onları devre dışı bırak bu düşürecektir
beyler görev yöneticisinden başlat kısmına baktığımda mscvin.exeyi gördüm internetten baktım keylogger bir virüsmüş bunu nasıl silebilirim bilen biri varmı devre dışı bıraktım fakat yani nası silerim
beyler görev yöneticisinden başlat kısmına baktığımda mscvin.exeyi gördüm internetten baktım keylogger bir virüsmüş bunu nasıl silebilirim bilen biri varmı devre dışı bıraktım fakat yani nası silerim
Hocam oyun açıkken Görev yöneticisini açıp "İşlemci" kısmına basın ve en çok CPU'yu ne yiyormuş ona bakın. İşlemciniz eskidiyse de böyle bir sorun olabilir.
işlemcim i3 9100f beyler eski bi işlemci değil java %99 kullanıyor javada %99 kullanmaz bence eskiden %20 30 du gta 5 te bile %99 olmuyor cpu minecrafttamı olucak virüste olabilir fakat virüs taraması yaptığımda birşey çıkmıyor