Uzman Üye
Arkadaşlar selam oyunlarda Ekran Kartı %100 ü görürken işlemci %40ı geçmiyor sorun ne olabilir
reis ama cpu yüklü oyunlarda da böyle oluyorreis 100 de 100 kullanırsa cpu yu oyun donar darboğaz yapar böyle daha iyi
işte kanka nasıl düzeltirimİşlemcinin düşük kullanılması bilgisayarın verimini düşürür.Performans açısından kayıp yaşarsın
r3 3100 ve rx570 4 gb 8gb 3000 mhz ram kanka valorant fortnite falan düşük ayarlarda oynuyorum ben geneldesistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardıme debilriz yrıca hangi oyunda ve hangi ayarlarda ?
Oyunlarda ekran kartı kullanımı önemlidir işlemcinin görevi ise ekran kartını beslemektir r3 3100 rx570 i beslemekte gayet yeterli olduğu için fazla zorlanmaz çok kafana takmana değmezr3 3100 ve rx570 4 gb 8gb 3000 mhz ram kanka valorant fortnite falan düşük ayarlarda oynuyorum ben genelde
Bu sistemle nasıl düşük ayarlarda oynuyorsunr3 3100 ve rx570 4 gb 8gb 3000 mhz ram kanka valorant fortnite falan düşük ayarlarda oynuyorum ben genelde
monitörüm 144hz xDBu sistemle nasıl düşük ayarlarda oynuyorsunyapma lütfen, hakkını yiyorsun
Bendede senin sistemine yakin bi sistem var oyunlarda islemcini max 60 kullanıyor bana normal gibi geliyorr3 3100 ve rx570 4 gb 8gb 3000 mhz ram kanka valorant fortnite falan düşük ayarlarda oynuyorum ben genelde
ama valorant ta falan gpu %100 ü buluyor işlemci sönük kalıyorOyunlarda ekran kartı kullanımı önemlidir işlemcinin görevi ise ekran kartını beslemektir r3 3100 rx570 i beslemekte gayet yeterli olduğu için fazla zorlanmaz çok kafana takmana değmez
60 kullansa kafi kanka 40 lardaBendede senin sistemine yakin bi sistem var oyunlarda islemcini max 60 kullanıyor bana normal gibi geliyor
bilmiyorum kanka bende anlamadımİşlemci %30-35 kullanması ideal zaten ilerisi kasma donma fps düşüşleri yaratır
benimde valorantta ve fortnitede düşük ayarlarda oynamama rağmen kasma sorunum varr3 3100 ve rx570 4 gb 8gb 3000 mhz ram kanka valorant fortnite falan düşük ayarlarda oynuyorum ben genelde