Üye
İşlemcim yani cpum 100 sürekli neden windows 7 kullanıyorum
tmm atıyım kardeş de işlemci macunu birmiş olabilrmibilgisayar'ın eskiyse olabilir,bilgisayarına virüs bulaştıysa olabilir.fotograf atarsın daha iyi anlaşılacaktır.
Hani hocam atmamışsın ss Görev yöneticisinde çalışan programları göremden birşey diyemeyiz ki bakalım neler işlemciyi kullanıyor.[QUOTE = "yasin2399, yayın: 1569468, üye: 1988432"]
Görev yöneticisini açıp işlemciyi hangi programlar kullanır oranın ssini atarsanız yardımcı olmaya çalışanlar altında.
[/ALINTI]
tmm atıyım
Post automatically merged:
[QUOTE = "yasin2399, yayın: 1569468, üye: 1988432"]
Görev yöneticisini açıp işlemciyi hangi programlar kullanır oranın ssini atarsanız yardımcı olmaya çalışanlar altında.
[/ALINTI]
bda uygulamalar işlemler hizmetler performans bide ağ iletişimi yazıo hangisine bascam reis
Update i devre disi birakmasi iyi olmaz bence. Bi ss gonderse cozum kolayda....windows search ve updateyi hizmetlerden devre dışı bırak yeniden başlat pcyi
Ram 8 ve uzeriyse win 10 a gecmemek yanlistir( baska bisey diyecektimde vazgectim)artık windows 7 kullanmayın abi ssd yoksa bile windows 10 kullanını pc perfornamsı %50 artıyor o yüzden güncelemeni tavsiye ederim windowsu
dostum sorun ondan kaynaklanabilir çünkü windows 7 kullanan pc kalmadı kaldıysa bile veri tabanın güncel olmadığından sistem acıkları sorunları problemeleri olması an meselesi o yüzden güncelmesi en iyisi benceRam 8 ve uzeriyse win 10 a gecmemek yanlistir( baska bisey diyecektimde vazgectim)
Bende ayni fikirdeyim kardesim. Yanlis anladin beni sanirimdostum sorun ondan kaynaklanabilir çünkü windows 7 kullanan pc kalmadı kaldıysa bile veri tabanın güncel olmadığından sistem acıkları sorunları problemeleri olması an meselesi o yüzden güncelmesi en iyisi bence