laptop diye ısınacak laptop bu diye bi kural yok 1.2 ayar ile çözülür driverlerden fan ayarları sıkıntılı olabilir msi afterburner ile fan ayarı yapılabilirEğer laptop ise bu maalesef kaçınılmaz bir durum. Korkacak bir şey yok bence.
Laptopların temelinde ısınmama diye bir şey yok ki. Hele ki Ağır bir oyun oynuyor ve bu başına gelirsa, ısınma kaçınılmaz.laptop diye ısınacak laptop bu diye bi kural yok 1.2 ayar ile çözülür driverlerden fan ayarları sıkıntılı olabilir msi afterburner ile fan ayarı yapılabilir
Aynısı banada oluyordu sdgfsdgds odam küçüktü biraz, kasada masanin üstündeydi. Kapıyı kapatırsam eğer oda sıcacık oluyorduherhangi bir sorun olmaz. benim masaüstü ile kışın ısınıyordum bir şey olmadı xd
aynen kanka metal eriyene kadar devam xdAynısı banada oluyordu sdgfsdgds odam küçüktü biraz, kasada masanin üstündeydi. Kapıyı kapatırsam eğer oda sıcacık oluyordu
7 yıl laptop kullandım iyi bir marka alınırsa ısınmazLaptopların temelinde ısınmama diye bir şey yok ki. Hele ki Ağır bir oyun oynuyor ve bu başına gelirsa, ısınma kaçınılmaz.
İşlemcin neydi senin? Ben i7 3770k Kullanıyordum. Felaket ısınıyordu namussuz.aynen kanka metal eriyene kadar devam xd
ama yine de her bir donanım için chipsetleri 95 dereceyi geçmemeli, ömrü kısalmaması için.100 derecenin üstüne çıkmıyosa sorun etme bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?