merhaba sevgili dostlar. " Çalışıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta " hilesinde " İşlenmeyen Özel Durum " hatası almaktaydım.
tam olarak bu şekilde ;
hatta BURADA konu açarak yardım istedim fakat dönüş olmadı. Discord sunucundan destek geldi vs. derken çözdüm sorunu.
Şimdi sizlere nasıl çözdüğümü gösteceğim.
Öncelikle ben Windows 10 64 Bit kullanıcısıyım. Bu sorunun sebebi windows'un kendi virüs programı yada bilgisayarınıza sonradan ek olarak kurduğunuz virüs programınız. (Not 32 vs.)
İlk olarak eğer sisteminizde yüklü bir virüs programınız varsa TAMAMEN devredışı bırakın.
Sonra şu adımları takip edin;
Yukarıda belirttiğim gibi önce Nod32, Avira vs gibi bir antivürüs kullanıyorsanız önce onu kapatın sonra yukarıdaki işlemleri yapın sorun çözülecektir.
NOT: PC yeniden başlatıldığında aynı ayarları yapmak zorunda kalabilirsiniz.!
Keyifli oyunlar
tam olarak bu şekilde ;
Kod:
All Plugins Loaded
İşlenmeyen Özel Durum: System.IO.FileNotFoundException: 'zx_d51fb89cea6147d48ea5a7cdf9d9f169, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
konum: System.Reflection.RuntimeAssembly._nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
konum: System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoadAssemblyName(AssemblyName assemblyRef, Evidence assemblySecurity, RuntimeAssembly reqAssembly, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection, Boolean suppressSecurityChecks)
konum: System.Reflection.RuntimeAssembly.InternalLoad(String assemblyString, Evidence assemblySecurity, StackCrawlMark& stackMark, IntPtr pPrivHostBinder, Boolean forIntrospection)
hatta BURADA konu açarak yardım istedim fakat dönüş olmadı. Discord sunucundan destek geldi vs. derken çözdüm sorunu.
Şimdi sizlere nasıl çözdüğümü gösteceğim.
Öncelikle ben Windows 10 64 Bit kullanıcısıyım. Bu sorunun sebebi windows'un kendi virüs programı yada bilgisayarınıza sonradan ek olarak kurduğunuz virüs programınız. (Not 32 vs.)
İlk olarak eğer sisteminizde yüklü bir virüs programınız varsa TAMAMEN devredışı bırakın.
Sonra şu adımları takip edin;
Yukarıda belirttiğim gibi önce Nod32, Avira vs gibi bir antivürüs kullanıyorsanız önce onu kapatın sonra yukarıdaki işlemleri yapın sorun çözülecektir.
NOT: PC yeniden başlatıldığında aynı ayarları yapmak zorunda kalabilirsiniz.!
Keyifli oyunlar