İstambul bilişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu siteden telefon almak gibi bir hataya düştüm şikayetlerini görmemiştim ve anlaşılan adamlar ayak üstü dolandırıcılık peşindeler iptal süreci başlatıcam iptal sürecinde de aynı şekilde para iadesini yapmıyorlarmış nasıl parayı geri alabilirim bunlardan yardımcı olabilecek var mı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam iade yapmıyorlar onlar ama onları tüketici mahkemesine verebilirsin en az 3 4 ay içinde alırsın paranı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Zamanında bende 250 TL'lik bir mouse almıştım. bayağı uğraşlarım sonucu mouseyi yolladılar şu anlık bir problemim yok 4 ay felan oluyor.
Fakat bir daha alışveriş yapmayacağım sitedir kendisi. 4-5 tane talep oluşturdum müşteri hizmetlerini aradım cevap vermiyorlar kesinlikle alışveriş yapmayın.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende laptop almıştım. Şarj dolu olmasın rağmen şarjdan çıkarınca direk kapanıyordu. Söyledim yollayın yapalım dediler yaptılar. Ama bir daha alışveriş yapmam ordan

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk bu bir bilisim sucu pcni oldugu gibi bilisim suclarına götür bence onlar hallederler

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Tüketici hakem heyetine gidip süreç başlatacaksınız yada bankaya harcama itirazında bulunacaksınız ürünün halen gelmediği gitmediğiyle ilgili özellikle banka harcama itirazında bulunan kişilere gördüğüm kadarıyla 1 hafta içerisinde paraları geri iade ediliyor bankaya gerek kalmadan bir oyalama taktiği var şuanda ne yapmaya çalışıyor belli değil.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
4-5 sene kadar önce çok başarılı alışverişlerimiz olmuştu bu siteden.Şu aralar nasıldır bilmiyorum.

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Muhtemelen stoklarında bile bulunmayan ürünleri stoktaymış gibi gösterip müşterileri kandırıyorlar. Son 2-3 aydır İstanbul Bilişim'e çok sayıda şikayet geldi. Para iadesini de uzattıkça uzatıyorlarmış duyduğum kadarıyla.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bu siteden telefon almak gibi bir hataya düştüm şikayetlerini görmemiştim ve anlaşılan adamlar ayak üstü dolandırıcılık peşindeler iptal süreci başlatıcam iptal sürecinde de aynı şekilde para iadesini yapmıyorlarmış nasıl parayı geri alabilirim bunlardan yardımcı olabilecek var mı
ben kulaklık alıcaktım o siteden yorumlara bakıp almadım keşke sende baksaydın paranı alamazsın gibi mahkemeye vermezsen

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI

İstanbul civarındaysanız direk genel merkezlerine gidip yüz yüze konuşarak para iadenizi orada isteyin. İade etmezseniz buradan çıkmam gibi tehditvari şekilde de yaklaşabilirsiniz ne yazık ki ancak bundan anlıyorlar.
İstanbul civarında değilseniz de bir tanıdığınız vs. (İstanbulda yaşayan) sizin adınıza sipariş numarası ve referans ile para iadesi isteyebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam eğer şirket adreslerini biliyorsan kapıa dayan derim aksi halde alamazsın :))

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu videoda iade sürecinden bahsediyor izlemiştim önceden, bayilerine gidince vermek zorunda kalmışlardı öyle hatırlıyorum izlerseniz videoyu anlarsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öneriler yorumlar için saolun beyler yarın bankayı arayıp bankadan iptal etmelerini isticem sonucu tekrar yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yakın zamanda bende kazığını yedim sağolsunlar pişmanlıktır lütfen bu tür dolandırıcıların ayağına düşmeyin

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aga bakdımda ayak üstü uyutmaya çalışıyorlar adamları

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dolandırıcılar diye duydum bende alıcaktım bir şeyler

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
istanbul bilişimden cok sikayet geliyor ne yazıkkı gidin trendyol'dan alın biraz pahalıdır belki ama kafanız agrımaz

Üye
6 HİZMET YILI
Alışveriş yapmayın yaptırtmayın,satış sonrası destek konusunda çok sıkıntılı bir firma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...