Mümkünse şehri terk etsinleristanbul için yakınlarda yine bir 5 6 derecelik deprem daha olabilir istanbulda ve cevresinde yaşayan arkadaşlar ilk yardım cantaları yapmalarını ve hazırda kolaylık alabileceğiniz şekilde hazır tutmalarını söyleyebilir nerde olursan ol burada deprem olmaz deme illaki deprem değil bir anda bina çokuşude olabilir bundan dolayı ilk yardım çantası hazırda bulundurulması gerekir
Yok istanbulda yaşamıyorumknk sen istanbuldamı yaşıyon?
Post automatically merged:
edit:her ayın 26 sına dikkat etmek lazım illa birşeyler oluyor
Köpek sahiplen köpekler hisli canlılardır depremden bir kaç dakika önce seni uyarabilir sende o sırada evden çıkabilirsin tabi köpeği de alarak sonuçta o da bir canBen 14. Kattayım ne yapıcam bilgisi olan var mı :|
Etkilergeliboluyla çanakkaleyi etkilermi
Ben kendime zor bakıyorm ona nasıl bakıcm uyarsa bile eğer binalar yıkılırsa hayatta kalan olmaz çok yüksekler her tarafa parça düşerKöpek sahiplen köpekler hisli canlılardır depremden bir kaç dakika önce seni uyarabilir sende o sırada evden çıkabilirsin tabi köpeği de alarak sonuçta o da bir can
Vallah başka çözüm yok paraşüt al en iyisi deprem olduğunda camdan atla paraşüt açBen kendime zor bakıyorm ona nasıl bakıcm uyarsa bile eğer binalar yıkılırsa hayatta kalan olmaz çok yüksekler her tarafa parça düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?