İstanbul Depremi Hakkında Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
-Celal Şengör:Büyük İstanbul Depremi Maksimum 7.6 Şiddetinde Olacak

Celal Şengör:Herhangi Bir İstanbul Depremi,Türkiyenin bağımsızlığını elinden alacaktır.Oluşacak zararı ve ölümleri Türkiye'nin karşılama gücü yoktur.

-İstanbulda gece boyunca 42 Artçı deprem yaşandı.

-Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener:depremin ne zaman olacağını bilmiyoruz ama git gide sona yaklaştığımızı söyleyebilirim.

-Ekrem İmamoğlu: Deprem toplanma alanları tespit ettik.Bunların Hazırlığını Yapıyoruz.Bundan sonra her anımızda depremi hatırlayacağız.

-Marmara'da büyük depremin minimum 7.2 olması bekleniyor.
20190927_171235.jpg

-7 Büyüklüğünde bir deprem 6 büyüklüğünde bir depremin 10katı büyüklüğünde ancak reacher ölçeğine sonradan yani (3/2) oranını hesaba katarsın yani 33.1 kat büyüklüğünde olur yani 7.6 büyüklüğünde bir deprem dünki yaşanan 5.8'lik bir depremin 900 kat büyüklüğündedir.

-Türkiye Deprem Tehlike Haritası;
20190927_181424.jpg

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk sen istanbuldamı yaşıyon?
Post automatically merged:

edit:her ayın 26 sına dikkat etmek lazım illa birşeyler oluyor :)

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bu deprem büyük Marmara depreminin habercisi eğer önlem alınmazsa ALLAH korusun daha büyük deprem de çok büyük kayıp veririz

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
istanbul için yakınlarda yine bir 5 6 derecelik deprem daha olabilir istanbulda ve cevresinde yaşayan arkadaşlar ilk yardım cantaları yapmalarını ve hazırda kolaylık alabileceğiniz şekilde hazır tutmalarını söyleyebilir nerde olursan ol burada deprem olmaz deme illaki deprem değil bir anda bina çokuşude olabilir bundan dolayı ilk yardım çantası hazırda bulundurulması gerekir

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Önlem alınması lazım,Allah Korusun gece yarısı bir 7.4 lük deprem olsa kimse hazır değil,Millet deprem çantası yapmıyor,Çarpık Kentleşme çok,Toplanma Alanlarına Avm yaptılar. Birde yetmezmiş gibi on binlerce
Toplanma alanı var diyorlar
Kentsel Dönüşüm hız kazanması lazım,her şeyide devletten beklememek lazım.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
istanbul için yakınlarda yine bir 5 6 derecelik deprem daha olabilir istanbulda ve cevresinde yaşayan arkadaşlar ilk yardım cantaları yapmalarını ve hazırda kolaylık alabileceğiniz şekilde hazır tutmalarını söyleyebilir nerde olursan ol burada deprem olmaz deme illaki deprem değil bir anda bina çokuşude olabilir bundan dolayı ilk yardım çantası hazırda bulundurulması gerekir
Mümkünse şehri terk etsinler :(

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
knk sen istanbuldamı yaşıyon?

edit:her ayın 26 sına dikkat etmek lazım illa birşeyler oluyor :)
Yok istanbulda yaşamıyorum

Buda deprem tehlike haritası
20190927_181015.jpg

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ben 14. Kattayım ne yapıcam bilgisi olan var mı :|

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben 14. Kattayım ne yapıcam bilgisi olan var mı :|
Köpek sahiplen köpekler hisli canlılardır depremden bir kaç dakika önce seni uyarabilir sende o sırada evden çıkabilirsin tabi köpeği de alarak sonuçta o da bir can

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Köpek sahiplen köpekler hisli canlılardır depremden bir kaç dakika önce seni uyarabilir sende o sırada evden çıkabilirsin tabi köpeği de alarak sonuçta o da bir can
Ben kendime zor bakıyorm ona nasıl bakıcm uyarsa bile eğer binalar yıkılırsa hayatta kalan olmaz çok yüksekler her tarafa parça düşer

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben kendime zor bakıyorm ona nasıl bakıcm uyarsa bile eğer binalar yıkılırsa hayatta kalan olmaz çok yüksekler her tarafa parça düşer
Vallah başka çözüm yok paraşüt al en iyisi deprem olduğunda camdan atla paraşüt aç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...