Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Sokağa çıkma yasağından sonra çıkan bir olay, sokağa çıkma yasağı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Akıllarınca izdiham olmasın diye geç saatte açıkladılar daha büyük bir izdihama yol açtı madem böyle bir karar alıyorsun erken saatte açıklasana kardeşim insanlar rahat rahat ihtiyacını karşılasın...zaten insanlar çıkmıyordu, daha tedbirli bir şekilde açıklanmalıydı
Mesela Sağlık Bakanımızın verdiği emeklere ve tüm sağlıkçılarımızın emeğine yazık olduKeşke sadece ülkemizdeki tek görüntü bu olsa. Neredeyse tüm büyük şehirlerimiz de dün akşam bu tarz görüntüler ortaya çıktı. Ne yazık ki bu tür konularda Bilinçsiz ve heyecanlı bir toplumuz. Dün gece günlerdir alınan bir çok önleme yazık oldu.
Mesela Sağlık Bakanımızın verdiği emeklere ve tüm sağlıkçılarımızın emeğine yazık oldu
Peki sizce bu süreç ne zaman sonlanır?Keşke o kadar ile kalsa kardeşim.
Tüm kamu çalışanları bir çok meslek grubu var binlerce insanın emeği hiçe sayıldı. Sadece o da değil virüsü yaymamak için dışarıya çıkmayan insanların da hakkı yendi süreç uzadı.
Peki sizce bu süreç ne zaman sonlanır?
Benim ön gördüğüm ise yıl sonuna kadar tam anlamı ile anca biter tabi ki süreç bu şekilde yönetilmeye devam ederse daha uzun sürebilir...Benim şahsi fikrim , bir çok prof. doktorun ve diğer araştırmacı insanların söylemlerinden çıkardığım sonuç daha doğrusu bu virüsün tüm dünyada eş zamanlı bir şekilde durdurulması gerektiği eğer bu başarılmaz ise virüs yayılımı tüm insanlığa bulaşana kadar devam eder. Kaç aydır tüm dünyanın gündemi bu virüs olmasına rağmen detaylı bir çalışma açıklaması yapılamıyor virüs tanımlanmıyor her gün yeni bir bilgi çıkıyor. kısacası süreç hemen bitmeyecek gibi.
Benim ön gördüğüm ise yıl sonuna kadar tam anlamı ile anca biter tabi ki süreç bu şekilde yönetilmeye devam ederse daha uzun sürebilir...
Adamlar tam bir cahiller ne kadar salak piçler 1 ekmek için kavga etmek nedir ya
Sokağa çıkma yasağından sonra çıkan bir olay, sokağa çıkma yasağı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
İnş biter kurtuluruz Rabbimiz in izniyleUmarım dediğin gibi olur da rahat bi nefes alırız diyeceğim ama birde virüs sonrası yaşayacaklarımız var o da ayrı bir olay.
Türkiye'nin ekonomisi bildiğimiz üzere zaten berbattı virüs kısmı bittikten sonra ben toparlanacağını düşünmüyorum inanın çok zor olacak bunlar iyi günlerimiz daha kötü günler bekliyor...Umarım dediğin gibi olur da rahat bi nefes alırız diyeceğim ama birde virüs sonrası yaşayacaklarımız var o da ayrı bir olay.
Doğru o yüzden Türkiye'nin ekonomisini değiştirmek için elimizden geleni yapmalıyızTürkiye'nin ekonomisi bildiğimiz üzere zaten berbattı virüs kısmı bittikten sonra ben toparlanacağını düşünmüyorum inanın çok zor olacak bunlar iyi günlerimiz daha kötü günler bekliyor...
Maalesef doğru söylüyorsun kardeşim. Keşke yanıldığını söyleyebilseydim ama büyük bir gerçek. Tüm ekonomi sınıflarını etkileyecek.Türkiye'nin ekonomisi bildiğimiz üzere zaten berbattı virüs kısmı bittikten sonra ben toparlanacağını düşünmüyorum inanın çok zor olacak bunlar iyi günlerimiz daha kötü günler bekliyor...
Doğru o yüzden Türkiye'nin ekonomisini değiştirmek için elimizden geleni yapmalıyız