İşte BattleField 1 in Sistem Gereksinimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Battlefield ve Call Of Duty ciddi bir rekabetin içine giriyor 2 oyunun tralierlarına baktığımızda battlefield 1 adım önde işte battlefield 1 in sistem gerekinimleri

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşletim Sistemi: [/FONT]Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşlemci: [/FONT]Intel Core i3-6300T @3.3 Ghz [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]ya da FX-4350[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]RAM: 8 [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GB[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Gerekli Boş Harddisk Alanı: 40 GB[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Ekran kartı: GeForce GTX 660 ya da Radeon 7580[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif](+2048MB)[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DirectX: [/FONT]DX 11[/FONT]

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşletim Sistemi: [/FONT]Win 8 64 ya da daha üst bir versiyon
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]İşlemci: [/FONT]Intel Core i7-3820 @3.6 Ghz ya [font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]da FX-9590[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]RAM[/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]:[/FONT] 12 GB
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Gerekli Boş Harddisk Alanı: 40 [/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]GB[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]Ekran kartı: NVIDIA GeForce 970 ya da Radeon R9 290X([/FONT][font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]+4096MB)[/FONT]
[font=verdana, geneva, tahoma, sans-serif]DirectX: [/FONT]DX 11[/FONT]

Not:Alıntıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...