işte size okumanız gereken bir hayat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bizim bir arkadaş grubumuz vardı. yine biz biryerlerde toplandıke tabi büyük abiler de vardı orda birisi anlatıyordu.
Ben dinlerken gözlerim dolmuştu siz okurken nolucak.
''Yaşım 21 bundan 4 ay önce annemi kaybettim.. Annemi kaybetmeden bikaç ay önce sevdiğim kız ile ayrılmıştım onu birtürlü unutamıyordum annem kanser hastasıydı hani insan evladı dogduktan bir kaç yıl sonra hatırlamaya başlar ya 5-6 yaşlarından sonra hatırlarsın işte ben kendimi bildim bileli annem hastaydı saçları döküldü bende saçlarımı kestim herkes benimle dalga geçiyodu kimseyle konuşamıyordum bundan 4.5 ay önce dünya başıma yıkıldı beyler benim kollarımda can verdi ben kendi ellerimle mezara koydum o an anladım ki aşk acısı falan bunun yanında hiçbirşey değil beyler dünya insanın başına yıkılıyor derler ya işte ben kendi dünyamı toprak altına koydum dünyam durdu işte. Aşk acısı falan boş beyler anneniniz kıymetini bilin yerini hiç kimse dolduramaz...'' işte bu şekilde üzüldüm yani durumuna. DERTLER Paylaştıkça azalır.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Basin Sagolsun Kardesim Bende Babami Kaybetim 4 yillik iliskim bitti ve o anda hayata bitti

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Başın sağ olsun :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anne kıymeti hiç birşeye eş değil age bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...