İstediğim Hızı Alamıyorum ? 24mbps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
merhaba ttnet kullanıcısıyım benim paketim 24 dowloand 3 upload ama hız testi yaptımda 10 mb flana gösteriyor uplaod değerleri aynı ztn
modem arayüzünden size xdsl istatisiğini atayım
xdsl.png

gördüğünüz gibi downstream kısmı 24 fakat speedtest değerim
afdsafa.png

evet gördünüz müşteri hizmetlerine çok kere başvurdum yeniden başlatıyorlar birşey olmuyor
yani daha net cevaplarınız bekliyorum

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ttnet klasiği düşük hız zaten kazıklıyorlar ve vaad ettikleri hızı vermiyorlar en iyisi ara söv tabiki lafın gelişi sövme , arkadaş 5 kez sövdü şu anda halen sorunsuz kullanıyor arayıp hız düzelene kadar sürekli dürt derim .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ttnet klasiği düşük hız zaten kazıklıyorlar ve vaad ettikleri hızı vermiyorlar en iyisi ara söv tabiki lafın gelişi sövme , arkadaş 5 kez sövdü şu anda halen sorunsuz kullanıyor arayıp hız düzelene kadar sürekli dürt derim .
yani sistemden otomatik olarak sabitliyorlar diyosun

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ben sana internet hesabı veriyim modem arayüzünde girceksin 30 mb hız alıcaksın tabi altyapın kac desttekliyor ?

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
ttnet çöp bilerek hız düşürüyor istediğin kadar ara yükseltmicekler hızı.
Post automatically merged:

tahattüt yoksa türknete geçmeni öneririm.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ben superonline dan kaçtım ttnet e şimdilik geyet memnunum, superonline 24mb olan internet hızımı 35 e yükseltti kafasına göre faturayı da 140 tl yaptı 75 liradan eski haline çevirin diyorum 24 desteklemiyor 8 var en yüksek sizin orada diyorlardı ama o anki internetimi 35 yapmışlardı :), müşteri hizmetlerini ara durumu anlat sorununu çözeceklerdir. 3. aramadandan sonra çözmezlerse superonline a karşı kullandığım taktiği uygula, sözleşmemi tek taraflı feshediyorum internetimi kapatın taahhütü bozun hiç bir ek ücret ödemeyeceğim, taahhüt ettiğiniz hızlara erişemiyorum de.

Üye
7 HİZMET YILI
benimde öle şuan maks 18 olmasına rağmen 400 kbpsden yukarı çıkmıyor bilerek yapılan bir şey her şeyi denedim yine çözemedim aradığımda arıza kaydı açıyorlar sonra yine aynı olay tekrarlanıyor

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bilgisayardan internet üzerinden çıkış yap tek telefon modeme bağla güncelleme vs yapmadan bir test edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...