Paylaşım için teşekkürler eline sağlık
Teşekkürler güzel yorumlarınız için umarım hoşunuza gidecek şeyler ortaya çıkartır beklentilerinizi karşılarHarika site teşekkür ederim
saol reiss
teşekkürler paylaşım için işime yaradı harbi wp için kullanıcam bende
Güzel günlerde kullanın umarım işinizi görücek çalışmalar çıkarırcok tesekkurler sağol
Merak ediyordum çıktıda nasıl olucağını teşekkür ederim bilgilendirme içinyazıcıdan bir çıktı aldım net kara kalem olanı seçerseniz çok iyi oluyor. ancak kartuşu su gibi içiyor
emin ol harika duruyor ancak işte çok fazla alma kartuş biter hemen. ayrıntılı foto basmayın ayrıcaMerak ediyordum çıktıda nasıl olucağını teşekkür ederim bilgilendirme için
Şuan işteyim eve gidince deneyeceğim ama kendi yazıcımda yapmaya kıyamam internet kafede çıkarttırmak daha iyi ya giden bizden gitmesinemin ol harika duruyor ancak işte çok fazla alma kartuş biter hemen. ayrıntılı foto basmayın ayrıca
kavga etmeyin de cafe sahibiyle. büyük ihtimalle çıkarmak istemez ya da çok para isterŞuan işteyim eve gidince deneyeceğim ama kendi yazıcımda yapmaya kıyamam internet kafede çıkarttırmak daha iyi ya giden bizden gitmesin![]()
Yok ya tanıdık zaten sıkıntı etmezde en fazla istesin 3 5 lira bi deneyeyim teşekkür ederim iyi forumlar dilerimkavga etmeyin de cafe sahibiyle. büyük ihtimalle çıkarmak istemez ya da çok para ister