Satıyorum 🌟 İstediğiniz Steam Oyununu Satın Alıp Hediye Ediyorum (ÜCRETLİ)🌟

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım beni tanıyan arkadaşlara selamlar ilk öncelikle.

Bu gün güzel bir konu ile karşınızdayım steamde istedeğiniz oyunu satın alıp sizlere hediye olarak steam üzerinden göndereceğim. Fiyat ve detaylar oyuna göre değiştiği için alıcıyı kırmayacağım. Geri dönüş olması adına discord adresini bırakabilirim. Yada Güvenilirlik açısından siteden PM atabilirsiniz. İlk gelen müşterilerimize yardımcı olacağım. İlerde çekilişler yapmayı planlıyorum. Minimum Alım limiti 5$ Maximum alım limiti $50 dolar olarak belirlenmiştir.

Kesinlikle %100 Garanti vermekteyim bir problem olursa eğer benimle tekrardan iletişime geçebilirsiniz ( PROBLEM BENDEN KAYNAKLANIYORSA )
Oyun fiyatlandırması bulunmamaktadır. Her oyunun fiyatı farklı olduğu için Alıcı ile ortak yol bulunup fiyatlandırma sağlanacaktır.
Ödeme Türleri: Papara,Havale EFT,Kripto,Growtopia BGL (dl)
Ödeme türü geniştir. Her türlü yardımcı olacağım sizlere ciddi alıcılar ulaşırsa hem sizin için hem benim için vakit kaybı olmayacaktır.​

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
mw3 ne kadar veriyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benim almamla senin hediye etmen arasında ne fark var knk

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
benim almamla senin hediye etmen arasında ne fark var knk
Şu şekilde örnek veriyorum sen oyunu satın alıyorsun 50 dolar olarak, benimle alacağın oyun hakkında konuş ortak fiyat bulalım ve 50$ dolardan daha az bir fiyat öde.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu şekilde örnek veriyorum sen oyunu satın alıyorsun 50 dolar olarak, benimle alacağın oyun hakkında konuş ortak fiyat bulalım ve 50$ dolardan daha az bir fiyat öde.
senin kazancın ne oluyor , senin cebinden çıkacak gibi duruyor

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
senin kazancın ne oluyor , senin cebinden çıkacak gibi duruyor
Şu şekilde benim kazancım yok sadece steamda olan bakiyemi nakite çevirmek istiyorum ve bu site komisyonları, steam hesabını satmak oldukça zor ve böyle bir fikir ürettim.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
Başlığı okuyunca 0 liraya veriyormuş izlenimi yaratıyor :D Ufak tefek piyatlandırma politikan hakkında bilgi verir misin? örneğin 50 dolarlık bir oyunu ne kadara veriyorsun. 25 doları ne kadara gibi gibi. Hem bu bilgi daha sabit ve kesin müşteriler elde etmene yarayabilir.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hem forum kullanıcıları için
Başlığı okuyunca 0 liraya veriyormuş izlenimi yaratıyor :D Ufak tefek piyatlandırma politikan hakkında bilgi verir misin? örneğin 50 dolarlık bir oyunu ne kadara veriyorsun. 25 doları ne kadara gibi gibi. Hem bu bilgi daha sabit ve kesin müşteriler elde etmene yarayabilir.
Belirtiğim üzere net bir fiyatlandırma yok, alınan oyuna ve müşteriye göre değişkenlik gösterebilir. Örnek veriyorum sen bir oyun beğeniyorsun ve bana yazıyorsun ne kadar verebilirsin diye konuşuyoruz. Amacım steam üzerindeki parayı nakite çevirmek. Evet başlık biraz yanıltmaca gibi olmuş düzenleyeceğim dikkatin için teşekkür ederim.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
online girebliyor muyuz ?
Evet yasadışı hiç bir işlem bulunmuyor istediğiniz oyunu online oynayabilirsiniz. Steamden ben satın alıp size hediye ediyorum. Oyun nasıl oynanıyorsa eksiksiz bir şekilde oynayabilirsin.