Discord adresini özelden belirtirsen ortak yolu bulabileceğimize inanıyorum.mw3 ne kadar veriyorsun
Şu şekilde örnek veriyorum sen oyunu satın alıyorsun 50 dolar olarak, benimle alacağın oyun hakkında konuş ortak fiyat bulalım ve 50$ dolardan daha az bir fiyat öde.benim almamla senin hediye etmen arasında ne fark var knk
senin kazancın ne oluyor , senin cebinden çıkacak gibi duruyorŞu şekilde örnek veriyorum sen oyunu satın alıyorsun 50 dolar olarak, benimle alacağın oyun hakkında konuş ortak fiyat bulalım ve 50$ dolardan daha az bir fiyat öde.
Şu şekilde benim kazancım yok sadece steamda olan bakiyemi nakite çevirmek istiyorum ve bu site komisyonları, steam hesabını satmak oldukça zor ve böyle bir fikir ürettim.senin kazancın ne oluyor , senin cebinden çıkacak gibi duruyor
Belirtiğim üzere net bir fiyatlandırma yok, alınan oyuna ve müşteriye göre değişkenlik gösterebilir. Örnek veriyorum sen bir oyun beğeniyorsun ve bana yazıyorsun ne kadar verebilirsin diye konuşuyoruz. Amacım steam üzerindeki parayı nakite çevirmek. Evet başlık biraz yanıltmaca gibi olmuş düzenleyeceğim dikkatin için teşekkür ederim.Başlığı okuyunca 0 liraya veriyormuş izlenimi yaratıyorUfak tefek piyatlandırma politikan hakkında bilgi verir misin? örneğin 50 dolarlık bir oyunu ne kadara veriyorsun. 25 doları ne kadara gibi gibi. Hem bu bilgi daha sabit ve kesin müşteriler elde etmene yarayabilir.
Steam üzerindeki bütün oyunları gönderebilirimHelling var mı yeni oyun ?
Oyunları hediye ediyorum benim steam hesabımda bakiye var onu nakite döndürmek için ben hediye ediyorum. Ortak yol bulup fiyatta anlaşıyoruz ve o bana parayı gönderiyor ben gönderiyorum.oyunları baskalarına satabılıyormusunkı o sekılde
Konuyu tam anlamadım, eğer detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim.steam hangi oyunlar ücretsiz ?
Evet yasadışı hiç bir işlem bulunmuyor istediğiniz oyunu online oynayabilirsiniz. Steamden ben satın alıp size hediye ediyorum. Oyun nasıl oynanıyorsa eksiksiz bir şekilde oynayabilirsin.online girebliyor muyuz ?
diyorum ki Steam'da ücretsiz oyun olan var mıKonuyu tam anlamadım, eğer detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?