gereksiz yorum.
warband ne alaka bro ?warband adamdır gerisi yalandır. net
gereksiz yorumone hundred gig is too big
it would be awesomeyes why not?
çok iyi olur biraz zorladı beni yaşlanmışızÇıkarsa Hilesi Bizde Faydalanırız Çok Yararlı Olur
rapor etmeyi ve dislike atmayı unutmuyorum onlara merak etmeİşte Bu Faydalı Bir Yorum En Azından Yetkililere Yardımcı Olur![]()
güncel tutalım konuyu elbet ilgilenen oluraslında iyi olur oyunu yüklemekten kaçınıyorum ama hile çıkarsa yüklerim![]()
4 yılın geçmiş burda işte emektar ve duyarlı kullanıcı budur gururumuzsun <3rapor etmeyi ve dislike atmayı unutmuyorum onlara merak etme![]()
yaşlandık sadece4 yılın geçmiş burda işte emektar ve duyarlı kullanıcı budur gururumuzsun <3
Yaşlanmamışsındır yavaşlamışsındır oda 1 2 antrenmana düzelir.yaşlandık sadecekonuyu güncel tutalım ilgilenen olursa iyi olur
büyük platformlarda yayınlanmış durumda dostum burda paylaşmalarının bir eksisi değil artısı olur ilk 10a girenlerin çoğu kendi kodladığı esp ile kolayca giriyor tabi bilek de lazım.en azından bir süre gelmesin de hilesiz tadına bakalım oyunun
If Timer1.Enabled = True Then
MsgBox("İşlem başladı!")
Timer1.Interval = 1000
End If
gelince oyunun zevki kaçar zaten ücretsiz olduğundan da arkası kesilmezbir süre gelmez de oyundan keyif alırız![]()