İstenilen Oldu Gaga Bulut Tutuklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
gaga-bulut-tutuklanma.jpg

Tekrardan merhabar dostlarım.
Başlıkdan da anlaşılacağı üzere ve geçen günlerde konusunu yazdığım "Gaga Bulut" denen şahıs bugün tutuklandı. Sosyal medya da sadece daha fazla kitleye ulaşmak için 18 yaş altı erkekleri 100 TL karşılığında öptürmeye çalıştığı video'nun tepki alması nedeniyle işlem başlatan polis ekiblerince göz altına alınmıştı. Mahkeme tarafından hapis cezasına çaptırıldı fakat ne kadar olduğu belli değil dostlarım. Asıl şaşırtan Gaga Bulut'un verdiği ifade oldu.

Yeni Asır Gazetesinden Ceyhan Torlak'ın ulaşılan ifade de şun detaylarlar ter almakta;

Aylık 7 ile 10 bin TL para kazanıyorum. Hatta bazen 15 bin TL para kazandığım zamanlar da oldu. Kötü bir amacım yoktu. Sadece ilgi çekici bir şeyler çekmek istedim. Ailemin maddi durumu iyi ve Babamın Aydın'da restoranı var. İlk başlarda ise benim bu halimi kabul etmediler. Ancak beni görmek isteyenler sayesinde restoranın işleri de arttı. Kötü bir amacım yoktu ve ilgi çekici şeyler çekmek istedim. İlgi çekmek için feminen giyiniyorum aynı zamanda kız arkadaşım var.

Bu arada Gaga Bulut'un bütün videolarına İzmir Başsavcılığı tarafından el konuldu.

Kendi yorumum ise bu tip insanlar ülkemizin ahlakını ve değerlerini bozmakta önemli rol oynamaktalar ve hala bu tip insanlar dışarda ellerini kollarını gezerek bu saçmalıkları internet ortamına taşımaktalar. Tek temenim bunların gerekli cezaları alması​

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben hala mustaf ak ve mert güngördüyle arkadaş olmasına şaşıyorum

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İlgi çekmek için bu kadar fazla ileri gitmesine gerek yoktu bence. Yaptığı ayıp ve oldukça kötü bir davranış. Bence hakketmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...