istiklal Caddesinde yaşanan olay hakkında bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Olaydan yeni Haber alan arkadaşlarımız var mı Sosyal Medya Hesaplarıma Bağlanamıyorum

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence böyle konular açmayın sosyal medya sansüründen dolayı ceza olayları çok sıkıntı

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
seçimden önce 2016 da bunu yaşamıştık daha fazla birşey demiyeceğim :D

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bombalı saldırı diyen var tüp patlaması diyen var kazan patlaması vs vs diyen var ama videolarda net kadın canlı bomba var

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bombalı saldırı diyen var tüp patlaması diyen var kazan patlaması vs vs diyen var ama videolarda net kadın canlı bomba var
2016dan kalma video o kardeşim benim yalan haber yani, biri kutu bırakmış diyorlar

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2016dan kalma video o kardeşim benim yalan haber yani, biri kutu bırakmış diyorlar
kanka 2016 olduğunu sanmıyorum video kayıtında 13.11.2022 ve saatini yazıyor ayrıca başka bir videoda çantalı kadın başka bir yere el sallıyor ..

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir kadının terorist saldırsı yaptığı düşülüyor ama teroristmi belli değil cumburbaşkanı açıklaması bu zaten

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
+ cumhurbaşkanı açıklama yaptı kadın terörist diye..

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
+ cumhurbaşkanı açıklama yaptı kadın terörist diye..
olm nerde açıklama yaptı nerden buluyorsunuz bu haberleri al cumhur başkanının açıklaması:
"6.20 sularında İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralılar acil şifalar diliyorum. Hain saldırının hemen akabinde olay yerine hemen emniyet ve sağlık birimleri sevk edilmiş yaralılarımızın süratle çevredeki hastanelere intikali sağlanmıştır. Devletimizin ilgili birimleri bu kalleş saldırının faillerini ve arkasındaki failleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye'yi ve Türk milletini terörle teslim alma çabaları dün olduğu gibi bugün ve yarın da hedefine ulaşamayacaktır. Milletimiz İstiklal Caddesi'ndeki olayın önündeki ve arkasındaki olayın önündeki ve arkasındaki tüm unsurlarıyla ortaya çıkartılarak faillerinin hak ettikleri şekilde cezalandırılacağından emin olsunlar. İstanbul Vali'mizden intikal eden rakam 4'ü olay yeri, 2'si ise hastanelerde olmak üzere 6 vefat söz konusu. Yaralı sayımız ise, 53. Bunun dışında çizikti vs. gibi farklı rakamlar gelebilir. Bu rakam valimizden bizzat aldığım rakamdır. Bunlar üzerinde de hastanelerde gerekli müdahaleler yapılmıştır. Yapılıyor. Kısa zamanda bu vatandaşlarımız da taburcu edilecektir."
nerede diyor kadın terörist diye 2016 videosu birşeyide inkar etmeyin arşatırın bakın çıldırtmayın adamı artık

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sosyal medya mecralarında olaylar ile ilgili doğru yanlış bilgiler var o yüzden geniş bant bağlantıya kısıtlama getirildi

Medya ve yayınlama yasağı olduğu için tedbir alınmış denildi

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ustam sedat pekerin zamanında seçimden önce bunun olacağından bahsetmişti, artık ne anlarsan

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
brolarım ister inanın ister inanmayın bugün düğünümüz vardı çok yorgun olduğum için patlamadan 1.5 saat önce falan yarım saat uyudum ya rüyamda gördüm ya da uyanıp instayı açtığımda direkt gördüm beyoğlunda patlama diye ama eminim patlamadan 1 saat öncesinde gördüm ufak patlamadır falan diye bakmadım 1 saat falan sonra haber açıktı evdekiler yeni patlama olmuş falan konuşuyolardı 1.5 saat önce oldu o olay bunlar neden yeni yayınlıyor dedim evdekilerde inanmadı anlatayım dedim bu tarz şeyler çok başıma geliyor
paylaşan sayfanın adını da hatırlıyorum bu olaydan sonra girdim baktım aynı görseli daha yeni paylaşmıştı sayfa adını vermeyeyim şimdi, twitterde patlamadan 1-1.5 saat önce patlama olucak falan diye tweet olan birkaç kişi olmuş EGMyi etiketlemişler hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...