Üye
When I start XFProject.exe it displayes "[wcore] waiting for action..". Now, can anyone tell me what do I need to do here?
Aga ilk sitede hileyi yükleye tıkla sonra programı aç[wcore] waiting for action bende de burada bekliyor.
[wcore] waiting for action bende de burada bekliyor.
her seferinde bunu mu yapcazYou will enter the place that says MH UI New Beta and choose the cheat you want to open
her seferinde bunu mu yapcaz
Her seferinde öyle yapacaksın evet uygulamalayı açacaksın MH UI New beta dan hileni seçeceksin yükle diyeceksin.
LÜTFEN MEMORYUICORE UYGULAMASINI BAŞLATIN DİYOR TIKLADIĞIMDA SONRASINDA BİRŞEY OLMUYOR.
cmd ekranı açılıyor orda kalıyor hilenin arayüzü gelmiyorki..?Her seferinde öyle yapacaksın evet uygulamalayı açacaksın MH UI New beta dan hileni seçeceksin yükle diyeceksin.
cmd ekranı açılıyor orda kalıyor hilenin arayüzü gelmiyorki..?
XFProject.rar dosyasından bahsediyorsun anladığım kadari ile actım onu hile indir dedim demin yazdığım yazı gitti şimdi de işlem bekleniyor yazıyor project programın içinde ise /load pi fail yazıyorİndirdiğin uygulamalyı açacaksın.
Project.rar dosyasından bahsediyorsun anladığım kadarı ile ondaki dosyayı acıyorum hile yükle dediğimde bu sefer demin ki yazdığım gitti şimdi işlem bekleniyor yazıyor. project icindeki /load pi fail yazıyorNe yazıyor cmd ekranında ?
bu new beta yazan yer dedıgın yer nerde onu anlamadımMH UI New Beta yazan yere gireceksin ve açmak istediğin hileyi seçeceksin.
ya benmı beceremıyorum her zmankı gıbı hıleyı acıyorum olmuyor degısen ne onu anlamadım
Post automatically merged:
bu new beta yazan yer dedıgın yer nerde onu anlamadım
tamam oraya gırdım sonrası neydıYukarıda yazıyor ya MH UI New Beta diye orası
waitıng for action.. yazıyor baskada bısey yok
Post automatically merged:
tamam oraya gırdım sonrası neydı![]()