Hocam opencart'tan bakabilirsiniz o da e ticaret sitelerini yapılandırmayla alakalı veya r10 gibi sitelerden parayla yaptırabilirsiniz
ben galiba eskiden hazır script nbulmustum hazırı yokmudur direk null
bulman çok zorBunlara benzer bir script bilen var mı? Ücretsiz ya da null olsun.
paralı şekilde yazan insanlar var veya hazır sitelerde satılıyorBunlara benzer bir script bilen var mı? Ücretsiz ya da null olsun.
nasıl bu anlamı çıkardın anlamadım yani açıkça yazmışım oraya millet mesaj kasmak için boş boş şeyler yazıyorScript değilde bot arıyorsun sanırım hesap kasmak için.
Kimsenin yorum kasmaya çalıştığı yada boş şeyler yazdığı yok dostum sanki cafede oturur gibi ücretsiz,null olsun yazmışsın değişik bir yazım kullanışın var zaten böyle şeyler google üzerinde çıkmakta bence sende konu kasmak için konu açmış olabilirsin.nasıl bu anlamı çıkardın anlamadım yani açıkça yazmışım oraya millet mesaj kasmak için boş boş şeyler yazıyor
Ben hile kullanmam sadece burası hile forumu olacağı icin null içeriklerin yasak olmayacağını düşündüm. Yorum kasmamKimsenin yorum kasmaya çalıştığı yada boş şeyler yazdığı yok dostum sanki cafede oturur gibi ücretsiz,null olsun yazmışsın değişik bir yazım kullanışın var zaten böyle şeyler google üzerinde çıkmakta bence sende konu kasmak için konu açmış olabilirsin.
ve adamın yazdıgına baksana hangar bro yazmıs, bulman cok zor demiş bu yorum kasmak değilde nedirKimsenin yorum kasmaya çalıştığı yada boş şeyler yazdığı yok dostum sanki cafede oturur gibi ücretsiz,null olsun yazmışsın değişik bir yazım kullanışın var zaten böyle şeyler google üzerinde çıkmakta bence sende konu kasmak için konu açmış olabilirsin.
Bunlara benzer bir script bilen var mı? Ücretsiz ya da null olsun.