İtemsatış'dan satış yapan kişi PUBG Mobile hesaplarını geri çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, İtemsatış üzerinden aynı kullanıcıdan 2 hesap satın aldım 8 bin liraya. Twitter tek bağ idi. Hesaplar 2 gün sonra çekildi, adamla hiçbir şekilde iletişime geçemedim. Site de hukuki bir süreç başlatırsam adamın kişisel bilgilerini savcılıkla paylaşacaklarını, söyledi. Ben de yarın suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Sizce kanıt olarak neler koyabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hesabı alırken video kaydı vs almadıysan pek bişey yapamazsın gibi duruyor hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hiçbir şey yapamazsın mahkemeye boşuna verme güzelce bir soğuk su iç dostum. Çünkü hesap satışı yasak.
Bu yöntem zaten dolandırılma yöntemi, tuzağa düşmüşsün. Zamanında bende 300tl dolandırılmıştım ama senin miktar epey büyük.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
keşke hesap sendeyken hesap görüntüsü alsaydın kurtarabilirdin.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
itemsatış bu konuda en ilgisiz sitelerden biri hiç bir sonuç cıkmaz bu işten soğuk suyunu iç sen

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam tavsiyem itemci üzerinden alışverişlerini yapman mahkemeye hesap satın almayla ilgili başvuru yapman hiç bir şeyi değiştirmez

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam bu işin tek yolu hem yasal hemde yasal olmayan yollardan fikir bulmak yasal olarak bir fikir söylemek gerekirse savcılığa verirsin aylarca beklersin hesabı geri alan kişi davalık olunca korkabilir parasını verebilir uzlaşmaya gidilebilir ( lolde de alım satım yasaktı ben bu şekilde paramı aldım kanıt yetersizliğinden dava kapandı ancak çocuk küçük olduğu için korkudan parayı attı geri bu işlem 6 ay sürdü )

Yasal olmayan yöntem çok önermiyorum adı üstünde illegal yöntem ama bu kişilere karşı bekleyerek bir sonuç beklemek zor. Bir şekilde kişinin adını soyadına ulaştığını varsayalım gerek savcılık aracılığı ile gerek itemsatışın bilgileri ile panel atıp yaşadığı yeri öğrenip yaşı küçükse ailesine söyleyebilirsiniz uğraşmak istiyorsan sende gidebilirsin adresine bu panel mevzusu çıktı çıkalı öyle kolay kolay yanına kâr kalmıyor çoğu şey dediğim gibi yasal değil önermiyorum ama bazen çileden çıkarabiliyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yukarıda söylenilene ek olarak , hesap bilgilerini item satış üzerinden almışsındır . Bunların ss ini al . Attığın paranın dekontu lazım olacaktır . Bir de item satış üzerine düşeni yaptı mı geriye beklemek kalır usta .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...