kanka eğer adam şikayet etmezse bişey olmaz ama ederse sattıgın hesabın parası sitede kalıyo senin geri çekmediğini ispatlaman falan gerekiyo
Adam uğraşırsa olursun tabii ki ama uğraşmazsa olmazsın her ne kadar da yasal olmayan bir şey olsa da hesap satışı her halükarda dava yiyebilirsin dediğim gibi uğraşan birisiyse hesabı satan alan birisi ama tavsiye etmem yani niye böyle bir şey yapıyosun zaten adam paranı vermiş ne gerek var
site güvenilir değil direkt zaten.Kanka paranı alıp hesabını satmışsın böyle bir aptallık yapmaya gerek var mı? İnsanlar sizler gibiler yüzünden güvenilir hesap alım satım yapamıyor. Paranı alıp hesabı karşıya verdiysen otur evinde ye paranı dolandırıcılığın lüzumu yok. İsterse süründürür seni haberin olsun.
Bu tamamen karaktersizlik olur bunu kendine laik görüyorsan yap davadiye bir şey yok ama adam sana attığı banka dekontunu saklıyorsa başını belaya sokmaya yeter
Hesap satışını kanıtlarsa yazılı veya görsel olarak sen paranı çeksende harcasanda fark etmez. Sonuç olarak hesabı satmak için para almışsın karşı taraf dava açarsa kesinlikle kazanır ve mahkeme masrafları da senden çıkar 1.2 k kâr etmeyi düşünürken 5-10 k zarar edersin
Hiçbir şey olmaz yasal değil zaten
kanka kimsenin hakkını yeme bence para kolay kazanılmıyor
ozaman benide kimse dolandırmasaydı,kimseye acımıycam.Utanmıyorumoturmuş dolandırcam bide başıma bişey gelirmi diye sormuş utanmadan yazık
Dava etse bile hiç birşey yapamaz 4 bin liraya hesabımı satıp 2-3 ay sonra geri çektim hiçbir şey olmadı. Dava etse bile bilgi yetersizliğinden hiçbir tazminata tâbi olmazsın.
Dava etse bile hiç birşey yapamaz 4 bin liraya hesabımı satıp 2-3 ay sonra geri çektim hiçbir şey olmadı. Dava etse bile bilgi yetersizliğinden hiçbir tazminata tâbi olmazsın.
Rezilliğini bize sorman da ayrı rezillik. Ortada nitelikli dolandırıcılık var yaptığın şeyin yasal olup olmaması da bu durumu irdelemiyor. Yani karşılıklı anlaşma sonucu bir mal alışverişine gidilmiş ve malın tedariği sağlanmayıp alıcı kişi dolandırılmış oluyor site aracılığı ile sana nitelikli dolandırıcılıktan dava açıp zararını misliyle geri alacak zamanında ben pubg hesabı için hesabı geri aldı diye adama dava açıp o dönemin parasıyla 20 bin tl almıştım umarım hesabı aldığında o şahıs da sana aynısını yapar.
Rezilliğini bize sorman da ayrı rezillik. Ortada nitelikli dolandırıcılık var yaptığın şeyin yasal olup olmaması da bu durumu irdelemiyor. Yani karşılıklı anlaşma sonucu bir mal alışverişine gidilmiş ve malın tedariği sağlanmayıp alıcı kişi dolandırılmış oluyor site aracılığı ile sana nitelikli dolandırıcılıktan dava açıp zararını misliyle geri alacak zamanında ben pubg hesabı için hesabı geri aldı diye adama dava açıp o dönemin parasıyla 20 bin tl almıştım umarım hesabı aldığında o şahıs da sana aynısını yapar.
Bu konularda bilgin olmadığı aşikar bilgi yetersizliği gibi bir durum söz konusu değil keza karşılıklı anlaşma sonucu anlaşmanın bozulması durumun yeterliliği için başlıca bir sebep zaten. Bana denk gelicektiniz de donunuza kadar alıcaktım böylece insanları dolandırmanın ne olduğunu öğrenmiş olacaktınız de işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?