İtemsatış'tan satılan Valorant hesabını geri çekmek davaya sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben paramı çoktan çektim.Ama çektiğim banka hesabım bloke falan olmasın

Çekebilmek varken neden çekmeyeyim çünkü
Herkes kendi çıkarını gözetiyor artık bende bıktım kimseye acımam.
Ne oldu dava açtılar mı ? umarım açmışlardır yaptığın karektersizlik ama daha yaşın küçük belli umarım böyle devam etmezsin.Aynısı benim başıma geldi hesap satın aldım 1 2 hafta oynadım ama girmeyi denedim giremedim eposta ve tel no değiştirmiştim epostama hiç mail gelmeden lavuk hesabı almış şuan dava açıyorum gamesatış ile iletişim halindeyim 600 tl ye aldım hesabı ama mesele 600 tl degil senin gibi karektersizlere hadlerini bildirmek ve birşey olmaz demeyip hatanızı anlamanızı sağlamak için yapıyorum bunu süreci merak eden arkadaşlara buradan aktaracağım

Üye
2 HİZMET YILI
Ne oldu dava açtılar mı ? umarım açmışlardır yaptığın karektersizlik ama daha yaşın küçük belli umarım böyle devam etmezsin.Aynısı benim başıma geldi hesap satın aldım 1 2 hafta oynadım ama girmeyi denedim giremedim eposta ve tel no değiştirmiştim epostama hiç mail gelmeden lavuk hesabı almış şuan dava açıyorum gamesatış ile iletişim halindeyim 600 tl ye aldım hesabı ama mesele 600 tl degil senin gibi karektersizlere hadlerini bildirmek ve birşey olmaz demeyip hatanızı anlamanızı sağlamak için yapıyorum bunu süreci merak eden arkadaşlara buradan aktaracağım
noldu kardeşim açtın mı davanı bir kere hesap satışı yasak ne savcılık ne siber bir oyun için asla uğraşmaz kaç kere başıma geldi aynı olay paranın gittiğiyle kalıyorsun elinden bir şey gelmez

Üye
1 HİZMET YILI
Ben paramı çoktan çektim.Ama çektiğim banka hesabım bloke falan olmasın

Çekebilmek varken neden çekmeyeyim çünkü
Herkes kendi çıkarını gözetiyor artık bende bıktım kimseye acımam.
dostum polise gidiyorsun ve 1000 tl dolandırıldım diyorsun poliste diyorki abicim bundan bi sonuç çıkmaz boşver uğraşma böyle şeylerle diyor evine gönderiyor isterseniz deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...