Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben yaşadığım bir olay üzerinden yorum yapacağım kuzenime bilgisayar alınacaktı o sıralar çok reklamını gördüğüm itopyayı tavsiye etmiştim enişteme adamlar sipariş verdi neyse bilgisayar geldi 2 gün çocuk oynadı daha sonra ana kartında problem çıkması üzerinde firmaya geri gönderildi neyse bundan 1 hafta sonra geri geldi bilgisayar açılıyor windows yazısında geri kapanıyordu bu böyle 2 gün arayla tekrardan yollandı pc de problem yok diye geri gönderildi işin kötü yanı bilgisayar adamların ellerinde kaldı ve eniştem sinirlenip hurdacıya 10tl ye sattığını söylemişti tabiki bir olay üzerinden eleştiri yapılmaz ama bana sorarsan daha güvenilir bir firma olduğunu düşündüğüm (bana pm atarsan firma adını söylerim) den sipariş edebilirsin bizzat şahsi bilgisayarımı ordan söylediğim ve hiçbir problem yaşamadığım yeri tavsiye ederim.İyi forumlar diliyorum.