Onaylı Üye
sağ olasın benim için en iyi fiyat performans monitörünü seçtimsanırım dikkati ve özeni pc ye vermişsiniz aynı pc toplarken ki ekipman konularında ki hassasiyetin azlığı gibi ama bu monitör günümüzde 3 4k civarı aşşağısı sağlam bi monitör yok nadir fazla zaman geçmeden tazeyken bir an önce İtopya ile iletişime geçin ekranda ki ölü pikseli videoya alın ve gönderin ne kadar zaman geçerse zararınıza kullanıcı hatası vb demelerine imkan bırakmayın İtopya gerçekten f/p anlamında zamanında çok iyi siteydi günümüz kuruyla hala iyi bir site şansınız varken toplamışsınız ufak bir pürüz olmuş umarım bunu da aranızda çizik çıkmadan çözersiniz gönül rahatlığıyla takılırsın Göndermeye değer mi dersen evet değer her ay her yıl pc toplayabilecek kapasitede değiliz bir kere alıyoruz gönlümüz hoş olsun içine sinmiyorsa lütfen geri göndermekten çekinme olumlu karşılamak zorundalar senin bir hatan değil şimdiden iyi günlerde kullanımlar dilerim
6k ya benim de alabileceğim en iyi monitör kesinlikle bunu alırdım yaklaşık 4 ay önce samsung un 144hz 1ms oddsey g5 modelini aldım biraz beklesem bunu alsam şahane olurdu problemi tez zamanda halledip güler yüzle kullanırsın inşallahsağ olasın benim için en iyi fiyat performans monitörünü seçtimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka adam almış zaten çikolata mı bu her gün alıcak 6 7 milyarlık şey bi kere alıcak sağlam bişey istiyo ekranında bi miktar ölü piksel varmış onun hakkında soru soruyoasus tuf monitor al
itopyada garanti kapsamına giriyor. rahatsız ise değişim yaptırmalısınız.Ölü piksel bazı markalarda garantiye girmiyor diye biliyorum ama bence şansını dene.
Itopyanın kendi fikri muhtemelen bu. Garantiye girdiğini bilmiyordum, teşekkürler.itopyada garanti kapsamına giriyor. rahatsız ise değişim yaptırmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?