Ben Ben Aras kargo ile n11 deb bişey aldım hala gelmedi bide sebeb yerine alıcı kabul etmedi yazmışlar çıldırıyprumİtopya dan AOC 24" C24G1 Bu Monitörü sipariş ettim 1 hafta önce ama ürün hala kargoya verilmedi 3 gün önce aradım perşembe günü verilecek dendi siteden kontrol ettim ürün hazırlanıyor diyor hala varmı böyle bi sıkıntı yaşayan Ankara da oturuyorum sizce daha kaç gün daha beklemem lazım.
pazartesi arayıp söyleyeceğim umarım kargolanır artık beklemekten sıkıldım çünküDostum 2 gün bekle eğer hala göndermiyolarsa iptal ediceğini söyle ürünü ve iptal et. Müşteri kaybetmek istediklerini sanmam. Bi ara başıma geldi farklı bir sitede 7 gün beklettiler tam firmayı arayıp abi göndermiyosanız ben iptal ediyorum uğraşamam dedim iptal etmeyin felan dedi göndercez dedi 2 gün bekledim 2 günde geldi
ara sole perşembe gunu kargolancaktı de buyuk ıhtımal yoğunlukdan dolayı cuma derler demesler pazartesı verırler malesefİtopya dan AOC 24" C24G1 Bu Monitörü sipariş ettim 1 hafta önce ama ürün hala kargoya verilmedi 3 gün önce aradım perşembe günü verilecek dendi siteden kontrol ettim ürün hazırlanıyor diyor hala varmı böyle bi sıkıntı yaşayan Ankara da oturuyorum sizce daha kaç gün daha beklemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?