7 Şub 2020 #1 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI ıtopyadan kasa aldım tek cekım yaptı taksıte nasıl baglarım suan gerı ıade tapelınde bulundum
7 Şub 2020 #2 teknofest T Wowww Seçkin Üye Katılım 14 May 2019 Mesajlar 298 Tepki puanı 18 Ödüller 3 Yaş 35 7 HİZMET YILI Bankayı arayıp borcu taksite bağlıyorduk o şekilde çözüm bulabilirsin
7 Şub 2020 #3 MustafaDOK M Uzman Üye Katılım 18 Haz 2019 Mesajlar 298 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 6 HİZMET YILI kardeşim bakayı ararsın yaptırırsın ama çok fazla fark koyuyorlar bence almadan önce taksit yaptırman gerek
kardeşim bakayı ararsın yaptırırsın ama çok fazla fark koyuyorlar bence almadan önce taksit yaptırman gerek
7 Şub 2020 Konuyu başlatan #4 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI teknofest' Alıntı: Bankayı arayıp borcu taksite bağlıyorduk o şekilde çözüm bulabilirsin Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 mertszgn' Alıntı: Bankayı ara knki Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 mustafadok93' Alıntı: kardeşim bakayı ararsın yaptırırsın ama çok fazla fark koyuyorlar bence almadan önce taksit yaptırman gerek Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım
teknofest' Alıntı: Bankayı arayıp borcu taksite bağlıyorduk o şekilde çözüm bulabilirsin Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 mertszgn' Alıntı: Bankayı ara knki Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 mustafadok93' Alıntı: kardeşim bakayı ararsın yaptırırsın ama çok fazla fark koyuyorlar bence almadan önce taksit yaptırman gerek Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım
7 Şub 2020 #5 MustafaDOK M Uzman Üye Katılım 18 Haz 2019 Mesajlar 298 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Erengg' Alıntı: benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Genişletmek için tıklayın ... kardeş bak kredi kartını git kırdır 10 tl para alırlar senden taksitte yaptırırsın nakit paraylada pc alırsın
Erengg' Alıntı: benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Post automatically merged: 7 Şub 2020 benım kart taksıtlerde yokmus ıade talebı verdım Genişletmek için tıklayın ... kardeş bak kredi kartını git kırdır 10 tl para alırlar senden taksitte yaptırırsın nakit paraylada pc alırsın
7 Şub 2020 Konuyu başlatan #6 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI mustafadok93' Alıntı: kardeş bak kredi kartını git kırdır 10 tl para alırlar senden taksitte yaptırırsın nakit paraylada pc alırsın Genişletmek için tıklayın ... benım kartım yokmus yapı kredı bos kasa aldım ıade talepı verdım paranın gelmesını beklıyorum
mustafadok93' Alıntı: kardeş bak kredi kartını git kırdır 10 tl para alırlar senden taksitte yaptırırsın nakit paraylada pc alırsın Genişletmek için tıklayın ... benım kartım yokmus yapı kredı bos kasa aldım ıade talepı verdım paranın gelmesını beklıyorum
7 Şub 2020 #7 maydonezz M Uzman Üye Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 266 Tepki puanı 19 Yaş 36 8 HİZMET YILI bankadan mesaj gelıyor normalde onaylıyorsun gelmedımı mesaj Moderatörün son düzenlenenleri: 7 Şub 2020
7 Şub 2020 Konuyu başlatan #8 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI maydonezz' Alıntı: bankadan mesaj gelıyor normalde onaylıyorsun gelmedımı mesaj Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıt seceneklerınde yokmus
maydonezz' Alıntı: bankadan mesaj gelıyor normalde onaylıyorsun gelmedımı mesaj Genişletmek için tıklayın ... benım kart taksıt seceneklerınde yokmus
7 Şub 2020 #9 qusH Q Uykucu Seçkin Üye Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 354 Tepki puanı 116 Ödüller 2 6 HİZMET YILI internet bankacılığından kendinde yapabilirsin