comme un bébé
Ultra Üye
Fragman olmuş editi neresinde?
Troll galiba cidden edit demeye şahit lazım.Fragman olmuş editi neresinde?
Edit yok bunda reis ya alıntı gibiYeni yaptığım Ivar editi hakkında sizlerinde görüşlerini almak için bunu buraya bırakıyorum zamanı olan arkadaşlar izleyip yorum yapabilir mi iyi veya kötü her yoruma açığım.
Kanka neresi alinti mesela anlatir misin?Edit yok bunda reis ya alıntı gibi
düz altyazılı video gibi mi kanka ya diziyi izlememişsin ya da gerçekten bomboş bir yorum gerçekten editin başını ızledın mı bılmıyorum ama düz altyazılı video dememek için çok sebebin var.düz alt yazılı video gibi ?
editten anladığın şey ne kardeşim ? tiktok düzenlemeleri mi ?Knk çok sade basit bişey olmuş gibi.Editten anladığımız şey bu değil bizim.
Yok kardeşim çoğu videoda youtubeda gördüğümüz araya efect sahne geçişi felan.Tiktok ne bilmiyorum ben hiç bulaşmadım.editten anladığın şey ne kardeşim ? tiktok düzenlemeleri mi ?
1- yorum atmak için yazmadım benKanka neresi alinti mesela anlatir misin?
Post automatically merged:
Arkadaşlar iyi kötü yoruma açığım ama yorum kasmak için saçma sapan yorumlar atmayın raporlattırmayın kendinizi.
Bi arkadaş fragman gibi olmuş demiş ardından tüm herkes fragman gibi olmuş diyor aynı editi başka forumlarda da paylaştım hepsi farklı öz eleştirisini yaptı.
Sizde bırakın bu yorum kasma işlerinide okurken gerilmeyeceğimiz yorumlar yapın.
Post automatically merged:
düz altyazılı video gibi mi kanka ya diziyi izlememişsin ya da gerçekten bomboş bir yorum gerçekten editin başını ızledın mı bılmıyorum ama düz altyazılı video dememek için çok sebebin var.
Kanka bana bu tarz sıradan düz bir video yapsana nasıl yapacaksın merak ettim.1- yorum atmak için yazmadım ben
2- hiç editlenmiş bir video gibi durmuyor.
3- youtubede altyazılar oto açık bende ondan altyazılarda mı oynama yaptın diye baktım öyle dedim.
4- videonun içindeki alt yazıda ingilizce. türkçe falan çıkıcak sandım. yani bu video benim için düz *Sıradan* video. ayrıyetten görüşümü belirttim niye öyle birşey yazdın anlamadım.
altyazı düzenleme bölümü var youtube de altyazılar bana ait yanı anlayacagın ben düzenledim.Kanka bana bu tarz sıradan düz bir video yapsana nasıl yapacaksın merak ettim.
we have no reason to love himI hate ivar